Sagolasin rengim. Sen fut oynamayacaksin herhal?

Yok yaw oynamaz olur muyum ahbab. Sadece 209 liraya alabilmek için türk account açtım ama eski hesap sebebiyle web appe girebildim orda verdikleri coinleri packlerden çıkan şeyleri satın onun da coinlerini yenisine aktarırım hesabı yapıyordum. Ta ki bu işlemin rizikolu olduğunu okuyana kadar. Ben de gözü pek bir renktaşıma gitsin diye buraya yazam dedim. Sen de 209a almama vesile olduğundan isabet oldu

Yok yaw oynamaz olur muyum ahbab. Sadece 209 liraya alabilmek için türk account açtım ama eski hesap sebebiyle web appe girebildim orda verdikleri coinleri packlerden çıkan şeyleri satın onun da coinlerini yenisine aktarırım hesabı yapıyordum. Ta ki bu işlemin rizikolu olduğunu okuyana kadar. Ben de gözü pek bir renktaşıma gitsin diye buraya yazam dedim. Sen de 209a almama vesile olduğundan isabet oldu
Hehe (y)

Hayri ahbapimizin da yardimiyla baslangic kadromuzu olusturduk (y)

647b94474a25ab3269ce2de158051923.jpg

tesekkür ederim.. rica etsem benim yazdigim mesaji düzenleyebilirmisin? ben yapamadim.. mümkünse oyuncunun ismini silebilirmisin? 1000 coins yüzünden sikayet edilmeyelim

haklisin. kalleslere koz vermeyelim. kardesligimize kursun atanlari sevindirmeyelim

1880619F-B9A3-4601-A3D1-917AA2632560.webp
0FCCBD35-1308-4479-A7E5-F8FAA56A5F5C.webp

Oyuna her sezon 2 kadroyla baslarim.. bu sezonki kadrolarim.. 40dk sonra oyun aciliyor bizim burada

Geri
Üst Alt