9E23CE1D-9928-4E3A-B1AB-EE930EF0D8C4.webp

dün bu takim ve buna benzeyen ikinci bir takim ile WL oynadim (arkadasin hesabi).. 14 mac‘ta 14 galibiyet cikardim, ve toplamda en fazla 2 saat oynamisimdir.

edit: bana karsi mac yapmak isteyen varsa oynayabiliriz, nickimi özelden mesaj olarak atarim.

hagi yi aldim. Pek begenmedim su ana kadar. Satmak da istemiyorum ..

Şu Werner ve Jesus kardeşimize ye hayvani özellik yüklemişler?

@Musap Aydinli bize de oyuncu bıraksan süper olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu Werner ve Jesus kardeşimize ye hayvani özellik yüklemişler?

@Musap Aydinli bize de oyuncu bıraksan süper olacak.

ben deniyorum oyunculari iste. Iyi olanlari alin diye :D

Veron prime les
Hagi prime daha sans vericem
Kluivert prime iyidi
Trezeguet prime manyakti
Shevchenko orta manyakti
crespo baby manyak
rijkard baby les

ben deniyorum oyunculari iste. Iyi olanlari alin diye :D

Veron prime les
Hagi prime daha sans vericem
Kluivert prime iyidi
Trezeguet prime manyakti
Shevchenko orta manyakti
crespo baby manyak
rijkard baby les

Ben senin bu dediklerini imkanı yok alamam

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ha burada ballack baby de lesti :S

Takim su anda böyle

-----------------------------------------Szcezny (IF)---------------------------------------
Carvajal---------------Benatia---------------------------Bonucci--------------------Dalbert (CL)
------------Casemiro----------------------------------------------------Milinkovic S.-------
Bale-----------------------------------------Hagi--------------------------------------Perisic
--------------------------------------------Griezmann----------------------------------------

cepte de 1.2 Mio var. Bakalim yarin rewardslardan ne cikacak. Insallah ordan 100-200k cikar. Player pickslerden de bir zahmet adam gibi birsey ciksin. Manyak manyak iflar var bu hafta. Salah felan gelirse bale i satarim

Ben gidiyorum kendimi fakir hissettim.
ilk webapp ciktigi haftada zaten tradining ile 100-150k yapip normal bir kadro kurmustum. ondan sonra oynayarak, sans ile buralara geldim :D

Ama iddiaasina girerim yarin bütün rewardslar les cikacak. Division rivals da coinsleri alimmi diye düsünmüyor degilim. Ronaldo packimden sonra en iyi kart belhanda felan olur :(

Geri
Üst Alt