Campbell manyak birsey
Crespo yu hic bir oyuncu ile degismem (85ligi)

Gümüş 71
0ca468ddbd378d41c7d701bc99d9027c.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta iyi oynamış galiba online sezonda gücü +3 artmış 74

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Football Manager daki verileri daha gerçekçi olur. Açınca bi bakarım oradan zaten tüm özelliklerine.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş nasıl çekiyorsunuz bu oyuncuları? Akşam 3 adet kkg yaptım,nerede ile Yaramaz adam var bana geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş nasıl çekiyorsunuz bu oyuncuları? Akşam 3 adet kkg yaptım,nerede ile Yaramaz adam var bana geldi.

bende bir kere ronaldo cektim, bir iki ay önce. ondan sonra bok cikti aguero+ bir iki lesh walkout haric

bende bir kere ronaldo cektim, bir iki ay önce. ondan sonra bok cikti aguero+ bir iki lesh walkout haric

Ben en iyi olarak Curtouis çektim,bir de Thiago Silva. Gerisi leş.

Ben en iyi olarak Curtouis çektim,bir de Thiago Silva. Gerisi leş.

zaten hayatimda ilk defa ronaldo cektim ve son defa. Ki bu sene felaket cok pack cektim (ilk basta costum, ronaldo ya kadar. ondan sonra sanki ea bu kadar yeter 1000 pack lesh cekeceksin dedi). 50+ gecti :asd:

zaten hayatimda ilk defa ronaldo cektim ve son defa. Ki bu sene felaket cok pack cektim (ilk basta costum, ronaldo ya kadar. ondan sonra sanki ea bu kadar yeter 1000 pack lesh cekeceksin dedi). 50+ gecti :asd:

Kaşıkla verdi,kepçe ile aldı desene :))

Kaşıkla verdi,kepçe ile aldı desene :))

aynen o oldu. Bi kere cosup 1.5mio coin harcadim pack icin aptal gibi. bok cikti iasöjasödjasöjda. Kafayi vurup yapmis olmaliyim o nu..... O 1,.5 mio ile simdi ki markt crash ile neler yapardim.

Cresp+ Prime campbellimin yanina 1 icon + manyak takim yapardim. Oyun icin gercek para harcamiyorum böyle gibiliyorum :(

Geri
Üst Alt