Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel de eline vereyim kumandanı.ben de warim
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ver elime renktaşş.Gel de eline vereyim kumandanı.
Pro güzel olur . Yarin maca kadar felan meselaver elime renktaşş.
ama pro klub da kuralm.
oyuncunu yaratıyorsun ve onu geliştirip kontrol ediyorsun ve takım kurarsak hepmiz aynısını yapıyoruz. halı saha gibipro club ne oluyo tam olarak
beni de yazınoyuncunu yaratıyorsun ve onu geliştirip kontrol ediyorsun ve takım kurarsak hepmiz aynısını yapıyoruz. halı saha gibi
Squad Battles oynayarak atmıştır muhtemelen.

leyton orient 128 takimlik fifa turnuvasi yapiyomus oyuncular da takimlarini temsilen futbolcular olacakmis
tasakspor da kendine yer bulmus bu turnamentta
savunma yapmak zor bayaHem FIFA 18, hem de 19 ve 20 oynamış bir renktaş varsa bir soru sormak istiyorum.
18'de savunma yaparken oyuncular daha çevikti, 19'da ve 20'nin demosunda gördüğüm kadarıyla savunma oyuncuları çok hantal ve rakipte süratli futbolcu varsa sizi delik deşik edebiliyor. Savunma oyuncularınız belini döndürene kadar rakip kaleye varıyor.
Güncellemelerle falan çözüldü mü yoksa yine tarif ettiğim gibi mi? Sırf bu yüzden bir arkadaşımla milletin hala PES 2013 oynadığı gibi FIFA 18 oynamaya devam ediyoruz.
Defans olayı en zor olan oyun muhtemelen FIFA 20 oldu. Defans oyuncusunu doğru konumlandırmazsanız muhtemelen yanınızdan geçip gidenHem FIFA 18, hem de 19 ve 20 oynamış bir renktaş varsa bir soru sormak istiyorum.
18'de savunma yaparken oyuncular daha çevikti, 19'da ve 20'nin demosunda gördüğüm kadarıyla savunma oyuncuları çok hantal ve rakipte süratli futbolcu varsa sizi delik deşik edebiliyor. Savunma oyuncularınız belini döndürene kadar rakip kaleye varıyor.
Güncellemelerle falan çözüldü mü yoksa yine tarif ettiğim gibi mi? Sırf bu yüzden bir arkadaşımla milletin hala PES 2013 oynadığı gibi FIFA 18 oynamaya devam ediyoruz.