FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Bence yeterli katılım sağlanırsa (pek 32 kişi olmuş gibi görünmüyor ama) Dünya Kupası'na katılan gerçek ülkeler arasından kura çekimi yapılmalı.

10 Kisi var. bugün saat 04.00 sabahin köründe acmisdim konuyu :D

Berki 2-4 kisi daha gelir beklenirse..

Gercek Turnuvada bazi takimlar YOK FIFA'da...

Ama katilimcilarin firki, benim fikri.. Banko+Ilavi Takimlar dahil olacak Kura'da.

Öylece sürpiz ve heyecan daha cok olur.ve bi degisiklik olur.

Ayrica bu herhangi bi World Cup Tunruvasi...

illerki zamanda Brazilya daki Turnuvayi yapariz.. olmiyan takimlari Creaton Centre de indirirz fln

10 Kisi var. bugün saat 04.00 sabahin köründe acmisdim konuyu :D

Berki 2-4 kisi daha gelir beklenirse..

Gercek Turnuvada bazi takimlar YOK FIFA'da...

Ama katilimcilarin firki, benim fikri.. Banko+Ilavi Takimlar dahil olacak Kura'da.

Öylece sürpiz ve heyecan daha cok olur.ve bi degisiklik olur

Mesajımı editlerken hemen cevaplamışsın göremedin büyük ihtimalle. Onu da buraya yazayım tekrar:

Edit: Aslında yeterli katılım olmasa da Dünya Kupası'na katılacak 32 milli takım bizim turnuvanın katılımcılarına kura ile dağıtılmalı. Gana, Honduras, Kamerun falan olsun kurada ama Türkiye olmasın mesela.

Diyelim 16 katılımcı oldu kuradan da Arjantin kimseye çıkmadı. Varsın çıkmasın, kalsın öyle sahipsiz. Bence böyle olmalı yani.

Mesajımı editlerken hemen cevaplamışsın göremedin büyük ihtimalle. Onu da buraya yazayım tekrar:

Diyelim 16 katılımcı oldu kuradan da Arjantin kimseye çıkmadı. Varsın çıkmasın, kalsın öyle sahipsiz. Bence böyle olmalı yani.

VEYA o resmi WM2014 takimlari dahil edip..oyunda olmiyan takimlarin yerine baska takimlar dahil edilebilinir

Ne güzel AS+Ilave takimlar-> Kura ayarlamsidm, simdi sen WM fikri ile cikdin :D

sana göre ozmnd Ilave Takimlar havuzundan sadece bi kac takimi silmem gerekir.

Beninim "yoldumda" bir kac takim daha olacakdi.

VEYA o resmi WM2014 takimlari dahil edip..oyunda olmiyan takimlarin yerine baska takimlar dahil edilebilinir

Ne güzel AS+Ilave takimlar-> Kura ayarlamsidm, simdi sen WM fikri ile cikdin :D

sana göre ozmnd Ilave Takimlar havuzundan sadece bi kac takimi silmem gerekir.

World Cup Turnuvası'nı okuyunca benim aklıma direkt WC 2014 geldi, yani en iyi milli takımlardan kura ile dağıtım fikrini zaten düşünmemiştim.

İki seçenek var bence, ya resmi katılımcı milli takımları turnuvaya katılan üyelerin sayısına güçlülük sıralamasına sokup kura ile dağıtırsın; ya da 32 takımdan rastgele kura çekersin ne bileyim belki Brezilya sahipsiz kalırken birine Güney Kore gelir. Bunu da üyelerin isteğine göre belirleriz.

Oyunda mevcut olmayan milli takımları da direkt eleyelim bence, nasılsa turnuvaya katılacak 32 kişi yok. Olmayan milli takımlar da çöp olanlardandır zaten bir şey kaybedilmiş olmaz.

Abicim neyin pesindesiniz brezilya - guney kore karsilassa galibi bellidir. Ispanya - honduras? ne zevk alicaksiniz

Bence bu Takimlar OK. Iyi takimlar var, biraz daha normal seviyede takimlar var. ama öyle honudras, hindistan fln YOK.

Bence cok asiri bi güc dengesiziligi olur.

AS Takimlar:

Spain

Brazil

Germany

Italy

Argentina

Netherlands

France

England

Portugal

Belgium

Urugay

Ilave Ülkeler:

Russia

Swiss

Chile

Greece

Sweden

Cameroon

Columbia

Côte d’Ivoire

Turkey (? :D )

Poland

OK? Bi veya 2 takim silim mi ilave ülkerler havuzundan?

WC 2014'te olup da oyunda olmayan milli takımlar: Kosta Rika, Ecuador, Honduras, Bosna Hersek, İran, Nijerya, Gana ve Cezayir.

Bunları tespit ettim belki 1 takım falan da vardır gözden kaçan. Burda 8 takım var, bunları atarsak kalır 24 ülke. Bu geri kalan 24 ülke de hepten çöp değil zaten zevkli bir turnuva olur bence.

@Arif Ulu, senin listede Avustralya, Kore, Japonya ve ABD eksik, Türkiye fazla. Onun dışında sorun yok zaten, aynen kalabilir.

WC 2014'te olup da oyunda olmayan milli takımlar: Kosta Rika, Ecuador, Honduras, Bosna Hersek, İran, Nijerya, Gana ve Cezayir.

Bunları tespit ettim belki 1 takım falan da vardır gözden kaçan. Burda 8 takım var, bunları atarsak kalır 24 ülke. Bu geri kalan 24 ülke de hepten çöp değil zaten zevkli bir turnuva olur bence.

Hindistan var galiba bide onuda atalim yeterli

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tmm ozamnd bu sayfadki atdim Takim Havuzu ile kuralari yapariz.

Türkiye yi ilave etdim. Türkiyesiz mi olsun turnuva? :D

Geri
Üst Alt