FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Türkiye maçında yediği yüzyılın en saçma golüyle maçın kopmasına neden olan da oydu ama. Ayrıca son dakikalarda girdiğim pozisyonları kaçırmasaydım alıyodum maçı.

benim anlamadim.. 2:1 öndeyim..defans adamlar da koydum ve defansif mentalite yapdim

benimkiler PASO ÖNDE :D

soldan o kontra nasil yerim dak 85 gibidyi galiba...

neyse ilk4 cikiyor... finali maci olsayi kendime gelemzdim herhalde böyle bi macda :D

@Habib Aslan Arif'le yaptığımız yöntemi kullanarak yapalım mı maçı ordaysan veya origin ile sorunun devam ediyorsa?

benim anlamadim.. 2:1 öndeyim..defans adamlar da koydum ve defansif mentalite yapdim

benimkiler PASO ÖNDE :D

soldan o kontra nasil yerim dak 85 gibidyi galiba...

Turnuvanın en iyi iki maçından birini çıkardım bu maçta. Allahtan Akinfeev iyiydi. Takımların kalite farkı da var tabi sen Ribery ve Biabiany ile sağdan soldan +90 sprint ile uçuyosun bizimkiler sadece izliyor, ortaladın mı Benzema yapıştırıyor kafayı. Normal yani 21 şutunun olması :D

@Arif Ulu @Umutsu Sahin

Şili Milli Takımı grub maç sonuçları ;

Şili _____ 0 - 2 __ Belçika

Şili _____ 2 - 0 __ Yunanistan

Şili _____ 3 - 0 __ İsviçre

Şili _____ 2 - 1 __ Fildişi Sahilleri

Şili _____ 1 - 1 __ İspanya

Turnuvanın en iyi iki maçından birini çıkardım bu maçta. Allahtan Akinfeev iyiydi. Takımların kalite farkı da var tabi sen Ribery ve Biabiany ile sağdan soldan +90 sprint ile uçuyosun bizimkiler sadece izliyor, ortaladın mı Benzema yapıştırıyor kafayı. Normal yani 21 şutunun olması :D

100kere oynasam en fazla 2-3 macda 2 golden daha az atarim :D

Turnuvaya laf atanlara sesleniyorum turnuva o kadar gerçekçi ki 2010 Dünya kupasında grup ilk maçında İsviçre ispanyayı 2-1 yenmişti turnuvamızdada 2-0'la ispanya geçildi işte futbol bu yüzden güzel...

@Umutsu Sahin Kardeşim benim 2 galibiyet 1 beraberliğim var. 1 galibiyet değil. O puan durumunu düzenler misin?

Fransa 0:0Kamerun

Vallahi okadar pozisyona giriyorum...ama malesef atamiyorum :(

Rakipleri Kaleicleri de baya bi devlesiyor

Fransa Turnuvaya iki beraberlik ile basladi.... Istifa Sesleri yükseliyor

Kamerun 0 - 0 Fransa

hic haketmedigim 1 puan ama hakettigim 2 macta 4 puan birakmistim

Geri
Üst Alt