FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Fransa'nın Uruguay'ı yenmesiyle turnuvaya veda eden Rusya Federasyonu'nun devlet başkanı Vladimir Putin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada gözyaşlarını tutamadı.

2Putin_Reuters.jpg

Maçları takip ettiği kadarıyla takımın aslında iyi mücadele ettiğini, harcanan sayısız pozisyonlar, bazı hatalar ve şanssızlık nedeniyle Brezilya pasaportunu alamadıklarına değinen Putin; altyapının sağlam olduğunu, Rusya Futbol Federasyonu'na güvenin tam olduğunu ve teknik ekibin revize edileceğini de sözlerine ekledi. Artık hedeflerinin Euro 2016 finali olduğunu ve grup elemelerinin kesinlikle geçileceğini, bunun için her şeyin yapılacağına dair halkına söz vererek konuşmasını noktaladı.

Fransa'nın Uruguay'ı yenmesiyle turnuvaya veda eden Rusya Federasyonu'nun devlet başkanı Vladimir Putin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada gözyaşlarını tutamadı.

2Putin_Reuters.jpg

Maçları takip ettiği kadarıyla takımın aslında iyi mücadele ettiğini, harcanan sayısız pozisyonlar, bazı hatalar ve şanssızlık nedeniyle Brezilya pasaportunu alamadıklarına değinen Putin, altyapının sağlam olduğunu, Rusya Futbol Federasyonu'na güvenin tam olduğunu ve teknik ekibin revize edileceğini de sözlerine ekledi. Artık hedeflerinin Euro 2016 finali olduğunu ve grup elemelerinin kesinlikle geçileceğini, bunun için her şeyin yapılacağına dair halkına söz vererek konuşmasını noktaladı.

Alindi duyumlara göre Arif Ulu az önce bi siyah Jeep ile evden alindi.

Jeep en son Rusya sirinida gözükdü

6 Taneyi görünce şok oldum... yalnız fena patlamışın:) tırstım şimdi ben a grubunda lider bitirirsem b grubu 4.süyle mi karşılaşacam? yoksa tekrardan kuramı?

Tama 5kisiyz

odayi kuriyorum beyler

GSC FUTBOL

parola: Melo

3vs2 yapariz

Pardon beyler :D

tekrar Acicam odayi!!!

Ayni parola

Geri
Üst Alt