FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Öncelikle Gökhanlinho yu tebrik ediyorum.

Ancak bir hakem skandalı yaşandı..

İlk maç german 0 swiss 1 bitti. skandal goller kaçırdık anadolu takımı affetmedi.

ikinci maç 2-1 alamanya kazadı ancak yetmedi. son pozisyonda akıl dolu bir ara pasıyla top futbolcumla buluş ancak hakem skandal bir şekilde maçı bitirdi.

nedense gökhalinho maçlarında genellikle bunlar yaşanıyor. BUGÜN BU MAÇTAN RAHATSIZIM. gökhanı tanımasam şike yaptı dicem :D neyse terbikler

isvicresevinc466190_yB.JPG

İsviçre sevinç yumağı. İsviçre yarı finale yükseldi. Çeyrek finalde Panzerleri deplasmanda 1-0 mağlup etti. İkinci maçta kendi evinde akıllı bir oyun ile panzerlere 1-2 yenilesine rağmen bir üst tura adını yazdırmayı başardı.

Öncelikle Gökhanlinho yu tebrik ediyorum.

Ancak bir hakem skandalı yaşandı..

İlk maç german 0 swiss 1 bitti. skandal goller kaçırdık anadolu takımı affetmedi.

ikinci maç 2-1 alamanya kazadı ancak yetmedi. son pozisyonda akıl dolu bir ara pasıyla top futbolcumla buluş ancak hakem skandal bir şekilde maçı bitirdi.

nedense gökhalinho maçlarında genellikle bunlar yaşanıyor. BUGÜN BU MAÇTAN RAHATSIZIM. gökhanı tanımasam şike yaptı dicem :D neyse terbikler

Teşekkür ediyorum. Bu şarkı benden sana habib. :D [media]https://www.youtube.com/watch?v=WzXyZdzqfRE[/media]

Bende gelirim şili ortalıkta gözükmüyor

Napiyoruz simdi?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam işte Mehmet ve Anıl aranızda bir seçim yapın renktaşlar :)

@Umutsu Sahin Muhammede ulaşmamız lazım. Ona ulaşamazsak Anıl ile 4. tamamlıyoruz.

İd Gokhalinho. Ekli olmayan Eklesin. @Umutsu Sahin hadi başlıyoruz. Hazır olanlar originden hazır olan yazsın.

Geri
Üst Alt