FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

ilk maç süha kurmuş ikinci maç sen kur arif olayı karmaşık hale getirmeyi nasıl başarıyon :D

yok ilk maci ben kurdumda, prolbem yok ikinci yde kurardim.

Ama iln ölce konusmak lazim. Cünkü ona göre de oynabilirsin :D

Skor dan dolayi mac MADRID de oyandi, duyulur Turnuva Komitesinden

@S.Suha Dogan

en sonunda zaten fark etmicek :D

Yarı Final

İsviçre

Kamerun

İspanya(%51)

bakalım son bileti alabilecekmiyim

hakan çok ağır küfür edicem ama artık zorlama beni : ))))))

şu boktan şeyi şaka zannediyosun her defasında aynı şey sonra üstüne gelince kız gibi benle muhatap olma... defol..

ulan onu bana dediğini adminlerde biliyor artık baydı yani. 1 harcamadım 2 harcacasamda sanane arkadaş. güya beni küçük düşereceksin.

Olm niye ciddiye aliyorsun yani ben onu anlamadim :D Kücük düsürmekle ne alaka hemen ne sinirleniyorsun sende :2aloh1:

200 harcadim de gec yani. Sen bana nasil dedin final öncesi senden Agüero yu istemisim diye. Benim tepkim ne oldu? Yok komple kadroyu istedim gibi birseyler söylemistim.

Sanki biri 100 EUR harcadigina inaniyor :2aloh1:

Saka mi dedin? Elimde belgeleri var.

:2aloh1:

Tamam hadi uzat elini bakalim ordan.

Ama eskisi gibi o konuda bu konuda alinti yapip durma yani o kadar samimi olmayalim. Az yap, yapinca tam yap ama.

Saka mi dedin? Elimde belgeleri var.

:2aloh1:

Tamam hadi uzat elini bakalim ordan.

Ama eskisi gibi o konuda bu konuda alinti yapip durma yani o kadar samimi olmayalim. Az yap, yapinca tam yap ama.

sana biri bişey ötmüş eğer o ise hiç yakıştıramadım. ben öyle bir para harcamadım. senle uzun zamandır muhatap olmuyodum zaten. ta ki bugüne kadar. böyle iyi eller uzak kalsın.

Geri
Üst Alt