FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

İki farklı turnuvada, İspanya ve ABD ile hunharca mutlu sona yaklaşıyorum. Tek rakibim olarak ise kendimi görüyorum. Eğer rehavete kapılmazsam derin GSC'yi de ekarte ederek, müthiş sol analoğumlan şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyorum.

Ads_z.jpg

Şu fenerliye 5 atmadıysan seni çok fena kınarım Süha.

Evet Yari Finalleri ne durumda beyler?

@Umutsu Sahin Bu gece Yeni Turnuva icin calisimlar baslicak.

Bu sefer Sampiyonlar Ligi tarzinda takimlar olacak.

Soru ise... LIG seklinde mi yapalim, yoksa yine bu turnuva gibi, grup ve KO-System

Beyler... Karisik üst düzey takimlar ile bi lig mi yoksa

veya isterseniz..bi renkdas bu fikiri bana iletdi.. "GSC Premier League" yapabilriiz..yani EPL Ligi ve takimlar yapabilriz

EPL

[media]https://www.youtube.com/watch?v=agVpq_XXRmU[/media]

2 Kisi EPL diyor.

Evet EPL Ligindeki takimlar ile o EPL Ligi mi yapalim,

yoksa Karsik takimlar ile Sampiyonlar Ligi mi. (Lig Sistem)

karışık olması daha iyi bence epl 4-5 takım harici zorlanır.

Tamadir.

Sampiyonlar Ligi misali Takimlar olacak.

Bu sefer ama LIG sistemi yapicaz.

Aslinda direkt EPL takimlariyla da olur bence, genelde 4 yildizli takimlar var ve herkes sampiyon olmak zorunda degil. Diyelim kendisine Southampton gelen Avrupa kupalarina katilirsa; Cardiff, Hull, Crystal ligden dusmezse hedefini gerceklestirmis olur vb. Ama katilimcilarin geneli yalnizca buyuk takimlari istiyorsa o da olur bana fark etmez oyle de olur.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Büyük takımlar olursa daha iyi olur bence kimsenin de bir bahanesi olmaz yok gücsüz geldi güçlü takım geldi eşit olur herkez hak eden kazanır maçlarını hem turnuvayı düzenleyenlerinde başı ağrımaz fazla.

Daha mevcut turnuva tamamlanmadan yeni turnuva planlayarak İspanya'nın yüksek olasılıklı şampiyonluğuna gölge düşürme çabaları... PES!

Geri
Üst Alt