FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

Şu maçınızı bitirin de finali yapalım, yarın İstanbul'a gidiyorum.

Bari bu turnuvanın şampiyonuna bari yeni turnuvaya başlamadan önce ŞAMPİYON yazsın yanında adam emek verdi şampiyon oldu kötü bir fikir mi?

@Arif Ulu Yeni kupanin konusunu acmazsan ben acacam :D

Ya hocam benim icin farketmez...sen acabilirisin..

Ben sana güzel bi Header Baslik Resmi yapip atim gece dogru :D

bu ara kuralari canli yapican dedi..Videolu fln mi? Program üzeri mi yoksa.. öyle kagitlar yapip isimleri yazip gercek cekicen mi CAM önünde?

not: Anket tekrarlancak..bu sefer ama daha profesyonel :D

Ya hocam benim icin farketmez...sen acabilirisin..

Ben sana güzel bi Header Baslik Resmi yapip atim gece dogru :D

bu ara kuralari canli yapican dedi..Videolu fln mi? Program üzeri mi yoksa.. öyle kagitlar yapip isimleri yazip gercek cekicen mi CAM önünde?

not: Anket tekrarlancak..bu sefer ama daha profesyonel :D

Bilmiyorum bakariz :D Sen yolla bana resmi aksam

Acik acik konusalim..cünkü nerdeyse 50% 50% Oylar

- Premier League mi yapalim..ordaki takimlar ile.

4 Cok iyi takim. 2 üst düzey takim. 2-3 normal, gerisi vasat (bu sefer en gücsü takimlari yok edebiliriz, veya birakairiz duruma göre)

e5e4fe-1392142254.jpg

Yoksa Sampiyonlar Ligi takimlari, elbet yine lig sistem

HAyir o premier league olayi da güzel bence... ufak takim ciksa, hedef misal 1. olmaz, 4-5 olur, fln..oda keyif yapar gibi..bana böyle geliyor

Ha simdi bu turnuvada ufak takimlar kulandik ve elbet bi orantisiz oldu..bazileri Kamerun ile oynioar bazileri, Ispanya, almanya fransa gibi.. ondan millet veya bazileri Takimlar komple esit olsun diyorlar..onlari da anlyiorum

SL takimlari olsun herkeste iyi kadro olsun iste yahu gerci bana dandik kadro gelse yine ilk 4'e girerim de neyse :D

BPL için önce 20 takım yani 20 kişi yapıyor muyuz yapmıyoruz muyuz onu belirlememiz gerek. Öyle 1 haftada bitecek bir turnuva olmaz çünkü uzun soluklu olacak büyük ihtimalle. Bence katılmak isteyenler

Anıl Bunarcı | DraspiraL-TR | CL Takımları veya BPL

örneğinde olduğu gibi hem katılım bilgilerini hem de hangi turnuvayı istediklerini beyan etsinler. 20 kişi yapıyorsak ve istekler de BPL yönündeyse yapalım.

Boş kalan veya turnuva sürecinde bırakılan takım olursa hoş olmaz pek.

İsviçre milli takımında yarı final heyecanı. Yarı final maçından önce açıklamalar da bulunan Eren Derdiyok"Teknik patronumuz Gökhalinho de Souarez ile çalışmaktan mutluyuz,bize çok büyük bir başarı yaşattı. İsviçre Futbol Fedarasyonunun unutulmaz teknik adamlar listesine alması da isabet oldu. Sonuç ne olursa olsun o bir imparator"diyerek teknik direktörünü onurlandırdı.

images

Yeni FIFA (PC) Turnuvaya katilmak istiyen varsa, bana PM atsin.

Katilim süresi 14.02.14 bitecek

Isim ve Origin Ismi; ve istedi turnuva sekli

Arif (ArifdaSilva) ; Premier League Takimlar veya Sampiyonlar Ligi Takimlar

Premier League olayinda... daha cok farkli gücde takim olabilir. Bi nevi EPL'i oynicaz. Katilimci sayisina göre Takim listesi uzatilcak. Ilk etapde en güclü takimlar olicak.

CL olayinda, biribirne yakin ayni gücde farkli takimlar olur.

Iki secenekde LIG sisteminde oynatilcak

EPL Takimlar:

e5e4fe-1392142254.jpg

CL Takimlar:

UCL_Draw_2013-14.jpg

- bu mesaji bi kac kere yazicam -

@Arif Ulu EPL takımları olması daha bir renkli olur. Diğer takımlar güçlü çünkü.

Çeyrek finalde Almanya'yı (@Habib Aslan) tokatlayıp yarı finale yükselen İsviçre kafilesinde güven tam.

Geri
Üst Alt