FIFA 2014 Dünya Kupası Turnuvası (PC)

11 şubat operasyonu İspanyanın şampiyon olmasıyla bugün tamamlanmıştır.

Baronlar istedi derin GSC uyguladı.

@Arif Ulu güzel bir bitiş yazısı istiyorum. Şampiyon ve Turnuva ikincisi vurgulu. ;)

Tebrikler Ispanya

@Suha... eniysi sen simdiden topici ac... katilimici sayisina göre nasil yapacagimiza belirliyiz.

Topic ismi fln sonradan editlenir fln

Ben su anda.yolculukdayim... 12-1 gibi gelirim

Bence az kisi cl,,,cok kisi.Epl

Katilacagimdan degil ama BPL isi simdilik sacma. Bencede CL gibi birsey yapin ve en iyi takimlari secin. Yoksa haksiz rekabet oluyor.

BPL isi icin cok oyuncu lazim olur ve o kadar oyuncunun cikmayacagini düsünüyorum. Ayrica BPL ligini gelecek sezon yapabilirsiniz mesela. Gercek BPL basladigi vakit forumda bir BPL ligi düzenlenebilir ve her hafta 1 mac oynanir. Yani gercek fikstürler. Sezon sonunda sampiyon belli olur.

Yazılanları okuduktan sonra benim de fikrim değişmeye başladı. Düşününce Epl gerçekten çok zor olacaktır. Ben işe gidiyorum. Eğer gece topic açarsanız katılacaklar arasına şimdiden beni yazın. Geceniz güzel olsun.

Aynen benim de fikrim değişmeye başladı EPL de güzel olabilir ya benim için farketmez siz nasıl açarsanız ben ona hazırım topic açarsanız benim de adımı yazın turnuvaya sizin kararlarınıza razıyım farketmez her türlü oynarım CL,EPL farketmez..

Tekrar Suha'ya ve Gökhana Tebrikler

Bu takim ile iyi bi sonuc cikardin Gökhan...Gönüllerin Sampiyonu sensin hepimiz icin.

Ikinize ufak bi ödül verilecekdir...Akif ile konusiyorum.

Evet nasil yapalim bidaki turnuvayi?

PM ile milletbana mesaj mi atsin, yoksa topici acip, orda katilimci sayisina göre mi belirleyelim nasil birsey olacana

Cogunlukla EPL fiikiri iyi bulanlar var, lakin bir kac kisi bu olursa "Katilmam" diyor da..bakacaz artik :D

Tebrikler Ispanya

@Suha... eniysi sen simdiden topici ac... katilimici sayisina göre nasil yapacagimiza belirliyiz.

Topic ismi fln sonradan editlenir fln

Ben su anda.yolculukdayim... 12-1 gibi gelirim

Bence az kisi cl,,,cok kisi.Epl

Ben uzun yola gidiyorum yarın, başkası halletsin Arif.

Tekrar Suha'ya ve Gökhana Tebrikler

Bu takim ile iyi bi sonuc cikardin Gökhan...Gönüllerin Sampiyonu sensin hepimiz icin.

Ikinize ufak bi ödül verilecekdir...Akif ile konusiyorum.

Olm ben de gönüllerin şampiyonu olmak istiyorum, kaçıncı olmam gerekiyordu bunun için? Bir gönüllerin şampiyonluğu kaç lira????

Geri
Üst Alt