FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

PSN TR'de 239 TL, US 'de $69 olarak ön siparişe sunuldu (Ultimate Edition).

Ayrıca UT Edition'ın bir esprisi yok, o yüzden Standart sürüm US'de $59 çok iyi fiyat. TR'de 209 TL.

pandev cf mi olacak acaba keşke rf falan olaydı

oyuncuları 2. favori pozisyonuna çeviren kartlar falan olsa ya

Çeptalk

Bruma en iyi 10 sol açık arasına girmiş oyunda.

79 olmuş overall

Bruma'nın iki kartı var biri 79(92Pace-88DRI) diğeri 77(91Pace-82Dri) eğer 79'luk kart geçerli olursa overall önemli değil oyunun en iyi kanat oyuncularından olur 92 Hıza 88 Dribbling muhteşem. 77'lik olursa çok fark ediyor. Dribbling 82'ye düşüyor.

Bruma'nın iki kartı var biri 79(92Pace-88DRI) diğeri 77(91Pace-82Dri) eğer 79'luk kart geçerli olursa overall önemli değil oyunun en iyi kanat oyuncularından olur 92 Hıza 88 Dribbling muhteşem. 77'lik olursa çok fark ediyor. Dribbling 82'ye düşüyor.

77 olursa dua edin.

Ön siparişimizi verdik hadi bakalım. ;)

Mehdi yok mu ya?

O vakit alaba-hummels-boateng-sari

Bastian-lahm-gozte(ilkay)

Reus-lewa-robben 11 i ile ihya olacagiz.

Kaleye Neuer tabii

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Pc platformu için fiyatlar çok pahalı değil mi ya..
Geçen sene 110 liraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam..

Playstore de 120 tl imis

Almak lazim

★★★》☆

Pc platformu için fiyatlar çok pahalı değil mi ya..
Geçen sene 110 liraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam..

Sanırım PC için en uygunu Playstore'da (120 TL).

Bu arada PS4 için digital almak en mantıklısı, neticede tüm sene oynanacak bir oyun, bitirip de satma/takas etme olayı olmaz. Onu da PSN US mağazasından almalı, lâkin PSN TR'de 209 TL, PSN US'te $59.

Lua Lua,Emenike,Ahmet İhan,Gökhan Töre,mersinli nakoulma nın pace i 70-75 falan olacak değil mi :hmmm: Güçlerin dengeli dağıtılacağanı sanmıyorum.Oyunda tek üstün özellik pace.İyi oyuncunun ön plana çıkması için bu saydıgım isimleri yavaş yaparlar.

Geri
Üst Alt