FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

İşlemci yüzünden oynayamadık , çalışıyor maça da girdim ama çok takılıyor.

oyun efsane olmuş. sevinçler muazzam zevk veriyor. o sevinçleri görmek için gol atmak ister insan. oyuncuların oyun içindeki davranışları hareketleri filan... :aghast::celebrate011:

sağ analogu 13 ve öncesindeki haline getirmişler iyi olmuş 14te koşu tuşuyla beraber basmayınca ayağından açmıyordu

Çeptalk

İyiymis demo. Uzaktan şutlar baya zorlaşmış. Kaleciler iyi kurtarışlar çıkarıyor. Forvetler her pozisyonda ofsaytta değiller. Dribbling ve denge güzel. Orta kafa gol yok. Paslar muazzam.

N5

attachment.php

deneme fırsatım olmadı ama şunlardan number olan seçilince sağ analog ayağından aşmalı filan etkin oluyormuş. letter olanın da aşmayan ama kaleciyi de zıplatmayan şekilde oluyormuş. anlatabildim inşallah renkdaş

Ekli dosyalar

• as.webp
    as.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 117
Ne kadar yavaş iniyor yaw

Bu akşam oynayamayacağım galiba

Demo oynamadim cünkü konsol yok. :D Ancak sunu cok iyi biliyorum: Gecen sene Fifa 14 Demo ve Fifa 14 arasinda büyük fark vardi, demo normal oyun'dan daha iyidi...

İlk izlenimim çok güzel olduğu yönünde. Bazı küçük detaylar çok hoşuma gitti. Duran toplarda zamanın saniye saniye geçmesi gibi. Yani autu geciktirmenin az da olsa önemi var. Kornerlerdeki taktiksel detay da çok iyi olmuş. Animasyonlar harika. Çimler daha iyi. Gameplay hakkındaysa biraz oynadıktan sonra yorum yapmak lazım ama fiziksel temaslar gibi konularda da gelişmiş gibi.

2 gb ram var framework hatası verdi :( laptopa yükledim, çalıştı. gece test edicem bakalım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt