Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Bilgisayar a ayar verdin mi habibo
Yok ya ps4 alıcam b ihtimal kanks
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgisayar a ayar verdin mi habibo
Fifa 15'i ps4'de digital olarak almak isteyen varsa ortak olabiliriz haberiniz olsun.
Digital dedigin key mi . 1 ini 2 kisi indirebiliyo du herald?
Key değil bro. Oyunun bulunduğu hesabı ortak kullanabiliyoruz birbirimizi etkilemeden. Ben oyunu aldım şimdi ortak bakıyorum kendime maliyeti biraz düşürmek için.
Ne kadara aldın?
Ben ps4 alana kadar bulmazsan ben olurum![]()
Tr psn'de pahalı olduğu ve yurtdışından alamadıkları, artı daha ele düşmediği için arayanı çok oyunun. 3-5 güne satılır heralde. Olurda satılmazsa elini çabuk tutup ps4'ü alırsın artık. Ortak lazım bana...
İyi pazarlamacisinTr den alamiyosak baskasinin hesabini tr den kullanabiliyo muyuz?
Kullanırsın. Zaten kardeşlik dediğimiz olay bu..
Hem ps4 hem de pc'de oynadım aynı tv üzerinden oyun ps4'te biraz boğuk gibi geldi bana AA sıkıntısı var gibi, oyunu PC'ye almaya karar verdim ayrıca PS4'ü ankara içi elden teslim almak isteyen olursa bin tl'ye satabilirim, toplasan 2-3 saat açık kalmıştır temiz alet yani
aa sıkıntısı ne ya. bozuk mu alet ne anlamadımHem ps4 hem de pc'de oynadım aynı tv üzerinden oyun ps4'te biraz boğuk gibi geldi bana AA sıkıntısı var gibi, oyunu PC'ye almaya karar verdim ayrıca PS4'ü ankara içi elden teslim almak isteyen olursa bin tl'ye satabilirim, toplasan 2-3 saat açık kalmıştır temiz alet yani
aa sıkıntısı ne ya. bozuk mu alet ne anlamadım
kulama sole :063:AA ne oldunu bilmiyor ouuvvvvvvvvvv
* LG G2 Tapatalk *