FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Ps4 için biraz zor bu saturn 10-20 euro olayı . Fifa14 sayılmıyor fifa15 kampanyasında.

Ist aber trotzdem im Allgemeinen eine nette Aktion

Doch fifa 14 ist mit in der liste .. Und ich komme aus köln , hier ist momentan die gamescom , im saturn kostet call of duty ghost 19.99€ . Bin mir aber nicht sicher ob es nur in köln so ist wegen der gamescom oder ob es allgemein so ist

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Uxr-mVMn2MM[/media]

Oyunun hızından çikayet eden çok kişi varmış. Fazla hızlıymış.

fifa 2015 değil fifa 2115 de gelse daha fifa ne alırım ne de oynarım gerçekcilik ara pası orta kafa gol ise yemişim gerçekciliğini ronaldonun ronaldinhonun yaptığı skillsleri sabri gibi oyuncu yapıyorsa gerçekcilikten bahsetmek biraz gülünç momentum desen gene ayrı bir illet hile hurda desen her online oyun gibi bunda da maşallahı var pes desen ayrı bir nanay ne olacağı belli değil.Son yıllarda para uğruna oyuncuyu kanser etmekten başka bir halt bildikleri yok.

fifa 2015 değil fifa 2115 de gelse daha fifa ne alırım ne de oynarım gerçekcilik ara pası orta kafa gol ise yemişim gerçekciliğini ronaldonun ronaldinhonun yaptığı skillsleri sabri gibi oyuncu yapıyorsa gerçekcilikten bahsetmek biraz gülünç momentum desen gene ayrı bir illet hile hurda desen her online oyun gibi bunda da maşallahı var pes desen ayrı bir nanay ne olacağı belli değil.Son yıllarda para uğruna oyuncuyu kanser etmekten başka bir halt bildikleri yok.

Hemen bütün saydığın hata ve eksilere katılıyorum.

Ama iyi yönleride fazlalıkla var. Dahada önemlisi. Bunlar sadece oyun.

1:1 gerçek olsa fifa veya pes. 2020 yılındaki fifayı kim alır mesela :DD

Mükkemelik asla hedef değil. Yakalandığı an ,bu mükkemelik, iş biter EA ve konami adına .

Sonucta her yıl yeni versionu çıkartarak milyonları kazanıyorlar.

Hemen bütün saydığın hata ve eksilere katılıyorum.

Ama iyi yönleride fazlalıkla var. Dahada önemlisi. Bunlar sadece oyun.

1:1 gerçek olsa fifa veya pes. 2020 yılındaki fifayı kim alır mesela :DD

Mükkemelik asla hedef değil. Yakalandığı an ,bu mükkemelik, iş biter EA ve konami adına .

Sonucta her yıl yeni versionu çıkartarak milyonları kazanıyorlar.

Yav oynanabilirlik olsunda gerisi mühim değil hakikisini aramıyorum zaten.

Biraz da darlandım az bi gireyim dedim oyun lagdan geçilmiyor.Ea gibi bir firma hile hurdaya da dur diyemeyecekse kim dur desin bu mevzulara misal fut da 1 yıl değil 10 yıl ugrassak cıkmayacak adamları herifler masallah hepsini çıkarmıs adam maç boyunca o oyuncular ile 2 tane şut çekiyor onlarda gol oluyor.Sonra sen yırtın dur gol atacam diye hop momentum denilen olay geliyor verem ediyor adamı :)

İyi yönleri de var tabi onlar ayrı mesele birçoğumuzun kabul ettiği maddeler.

Yav oynanabilirlik olsunda gerisi mühim değil hakikisini aramıyorum zaten.

Biraz da darlandım az bi gireyim dedim oyun lagdan geçilmiyor.Ea gibi bir firma hile hurdaya da dur diyemeyecekse kim dur desin bu mevzulara misal fut da 1 yıl değil 10 yıl ugrassak cıkmayacak adamları herifler masallah hepsini çıkarmıs adam maç boyunca o oyuncular ile 2 tane şut çekiyor onlarda gol oluyor.Sonra sen yırtın dur gol atacam diye hop momentum denilen olay geliyor verem ediyor adamı :)

İyi yönleri de var tabi onlar ayrı mesele birçoğumuzun kabul ettiği maddeler.

Af edersin ama bu momentum olayı nedir? Bir çok yerde okudum bu kelimeyi ama ne olduğunu araştıramadım.

Şöyle diyim misal bir maçta 2-0 öndesin adamların öyle bir aptallaşıyor ki karşındaki rakip 10 dk içinde maçı çeviriyor.Gerçek hayattaki gibi son dk golleri misali biraz oyuna gerçekcilik katmak istemişler.Bildigim kadarı ile bu sanırsam.

Şöyle diyim misal bir maçta 2-0 öndesin adamların öyle bir aptallaşıyor ki karşındaki rakip 10 dk içinde maçı çeviriyor.Gerçek hayattaki gibi son dk golleri misali biraz oyuna gerçekcilik katmak istemişler.Bildigim kadarı ile bu sanırsam.

Hm, ok saol. Hiç fark etmedim bunu :DD

momentum olayı yüzünden neler yaşamadım 5-2 öndeyim dk87, dk90 maç 5-5, topa koşturursun adam koşmaz, pas atarsın adam atmaz, rakip atak yapar senin defans oyuncun atak yapmaya gider, kaleci aptallaşır vs... ve bu olayı maçın başı, ortası ya da 45.dk-90.dk olur, rakibe de olmaz hea :) top inadına rakipte kalır kaptığı top ya taç ya korner ya da yine rakibin önünde kalıyor vs... insanın kolu kırası geliyor :)

yayanın golü bariz ofsayt değil mi ya :D

Evet. :D Tam çizgide dokunmuş bi de. :D Bu durum sık sık olmasa da deli eden bişey, buz gibi golümü kendi oyuncum yiyor bazen ofsaytta vurup :redface:

Oyun daha tam olarak hazır değil ya belki bu tarz şeyleri eklememişlerdir henüz. Şu an daha çok oyunun kozmetik yanlarını parlatmaya çalışıyorlar. Büyük hata ama tabi.

gol çizgisi teknolojisi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_gKCfHbmd5U[/media]

ayrıca Premier Lig'de ki bütün takımların stadları eklenmiş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gd8wMiprxKM[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ehsQ62UY3lQ[/media]

Bu momentum olayını biraz araştırayım dedim.

Baya bundan rahatsız olanlar varmış yahu.

Biraz oynadığım macları düşündüğümde ola bilir dedim kendi kendime.

Bazen takır takır oynadığım maclar oluyordu ama ertesi macda bakmışın pasları bile stop etmekde zorlanan oyuncularım vardı.

Bu haksız rekabet bence biraz.

EA NHL oyunlarında bu Momentum olayın var olduğun itiraf etmişdi ayrıca. Fifa için ama herhangi bir açıklama gerek duyulmamış.

Geri
Üst Alt