FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Ultimate Team'de oyuncu kiralayabiliyomuşsun EA Catalogue'dan.

Hıyarlık ya.

Bu arada katalogdan oyuncu kiralayabiliyosun Ronaldo falan... FUT15 pack only olabilir belki de...

Pack Only bence daha iyi ve güzel.

Tradingisz daha cok zevk veriyor... daha cesitli takimla oliyor...

bu ara "TimeWasting" de güzelmis..bolca yaparim :D

Pack Only bence daha iyi ve güzel.

Tradingisz daha cok zevk veriyor... daha cesitli takimla oliyor...

bu ara "TimeWasting" de güzelmis..bolca yaparim :D

Çok kişi pack only olmasını istemiyor ama şahsen benim açımdan problem değil, daha zevkli bile olabilir. Tabi cardweight'leri yükseltmeleri lazım, herkese iyi oyuncular çıkabilmeli.

Pack only olmasının iyi tarafı coin satıcılar olmayacak ve herkesin şansı eşit olacak. Adam pricefix, deli gibi trading falan yapıyor kadrosunda Ronaldo, Messi, Neymar, Bale :crushed:

Bi Alman Sitede Okudum...

ilk deneyime göre

1. Orta Kafa Gol olayina el atmis EA... OP degil artik okadar.

2. Dribling daha "akici" olacakmis... Oyunculara dinamik olacakmis (13 gibi daha cok arcade)

Bi Alman Sitede Okudum...

ilk deneyime göre

1. Orta Kafa Gol olayina el atmis EA... OP degil artik okadar.

2. Dribling daha "akici" olacakmis... Oyunculara dinamik olacakmis (13 gibi daha cok arcade)

Benim 2 saatlik isim var yenilikleri yazcam gelince. Okudum bi yerde.

N5

Seyirci olayına çok önem verecekler anlaşılan. Benim tek dileğim oynanırlığın 14'deki gibi rezalet olmaması. Dönüşler 12-13'teki gibi olsun başka bir beklentim yok. Birde adamların hızlarını daha kafaya yatkın şekilde ayarlayabilirlse daha makul olur. RMA atak yaparken Ronaldo ve Hummels teke tek kaldığnda Hummels onu yetişemesin yani bir zahmet.

FIFA 14'le birlikte ne kadar 12-13'te dökülen, rezil olan, 3 pas yapamayan, dribling nedir bilmeyen adam tipi varsa 14'de benle baş başa oynuyorlardı. Süper olacak, oyunun gerçek krallarını yeniden göreceğiz diye umut ediyorum bu seriyle. Hele o ortacılar yok mu o ortacılar?

Peki bu oynanış pc içinde mi böyle olacak yoksa fifa 10'da ki gibi mi olacak?

pack only = coin satanlarin yok olmasi = eanin daha cok fifa points satmasi

gameplay muhtemelen yine bok gibi olur superlig olmazsa almayabilirim

Her türlü alinir.Bir aksilik cikmazsa Fifa 15'e Ps4 ile girmeyi düsünüyorum.

Geri
Üst Alt