FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Yalniz Vidyo da Ronaldo'nun hic gösterilmemesi + Messinin en son kisimda "Boss" olarak gösterilmesi büyük ihtimalle de Fifa 15 Coverin de olacak olmasinin hesabi verilmeli.Ronaldo bu sezon Messi'den daha basarili ve iyiydi.Tamam Messi sakatdi ama yinede .EA Barcelona'nin orasini burasini yalamamasinin zamani geldi de gecti.

Yalniz Vidyo da Ronaldo'nun hic gösterilmemesi + Messinin en son kisimda "Boss" olarak gösterilmesi büyük ihtimalle de Fifa 15 Coverin de olacak olmasinin hesabi verilmeli.Ronaldo bu sezon Messi'den daha basarili ve iyiydi.Tamam Messi sakatdi ama yinede .EA Barcelona'nin orasini burasini yalamamasinin zamani geldi de gecti.

Messi'nin sözleşmesi var EA ile.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0yX_4S4fd-w[/media]

[attachment=10762:world-cup-98-image237628.jpg]

ergenler bilmez, bunun gibi gelir mi bir daha bee.

Ekli dosyalar

• world-cup-98-image237628.webp
    world-cup-98-image237628.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 226
[media]https://www.youtube.com/watch?v=0yX_4S4fd-w[/media]

Ekli dosyayı görüntüle 15115

ergenler bilmez, bunun gibi gelir mi bir daha bee.

Pes/Winning Eleven 1998-2006 yani Pes 6 > Fifa 98 -Fifa 2006

Fifa 2007 yilindan itibaren Pes'in daha dogrusu Konaminin salakliklari sonucunda öne gecti.Eski Fifalardan bir tek Fifa 2001 ile Fifa 2002 iyiydi .Digerleri cöp

Pes ile Winning Eleven efsaneydi bir zamanlar

Gelen gidene bağlı. Drogba 84 OVR olan bir oyuncuydu o seviyede bir oyuncu gelirse 4.5 kalır gibi.

Prestij konularına bakıyormusun? Mesela Galatasaray ulke prestij 20 de 20 dogru bu cunku Trnin en iyi takımı típki hollanda da ajax gibi benim sorum dunya prestiji 14 lille bile bizden yuksek hayir cok da kotu degiliz gecen sene ceyrek bu sene olum grubundan ciktik iplemiyorlar adamlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 yilinda pesin kapağında olan messi bir ropartajinda fifa daha cok oynadığını söylemişti ondan sonra pes 12 de Ronaldo ile fifa messi ile anlaştı anlaşmaya gore messi en iyisi olacak daha sonra Messi'nin bi açıklamasi daha var

Insanlarla ps3 oynuyorum ama kimse benim messi olduğu mu bilmiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Momntum ne oluyor?

oyun motoru senin oyun tarzına göre karşı stratejiler geliştirebiliyor

zaaflarını kullanmayı biliyor, tek bir stratejiyle kazanmana izin vermiyor

bazen rüzgar tamamen sana karşı esiyor 4-0 önde götürdüğün maçı 4-5 kaybediyorsun

ve neye uğradığını şaşırıyorsun

oyunun sonlarında oyunun kontrolu pas yüzdesi vs göre

tamamen oyunu rakip alana yıkıp gol bulmana yada rakibin gol bulmasına yardımcı oluyor

online oyunlarda da acayip dengeler kurabiliyor

kimi çok sever kimi lanet okur

momentumu kavrayıp anlayanlar kolay kolay maç kaybetmez

FIFA 14'le birlikte ne kadar 12-13'te dökülen, rezil olan, 3 pas yapamayan, dribling nedir bilmeyen adam tipi varsa 14'de benle baş başa oynuyorlardı. Süper olacak, oyunun gerçek krallarını yeniden göreceğiz diye umut ediyorum bu seriyle. Hele o ortacılar yok mu o ortacılar?

üçgen L cilere ne demeli

adamların tek stratejisi derin ara pas ve gol

çıldırtan bir saçmalıktı

oynamayı bilmeyen bebelerden fark yediğim çok oldu sırf bu yüzden

Bu arada eylül gelse alsak'ta oynasak. :D

Simdi ön siparis yapinca 40 pack veriliyorlarmis bir de ilk 5 macinda Messi ile oynayabiliyorsun. Tabi bu limited edition icinde olabilir tam bilemiyorum.

Simdi ön siparis yapinca 40 pack veriliyorlarmis bir de ilk 5 macinda Messi ile oynayabiliyorsun. Tabi bu limited edition icinde olabilir tam bilemiyorum.

Seçenekler mi olacak limited edition diye? Birde merak ettiğim konu bu coinsler neden pc platformun da neden devir etmiyor?

Tapatalk

Seçenekler mi olacak limited edition diye? Birde merak ettiğim konu bu coinsler neden pc platformun da neden devir etmiyor?

Tapatalk

EA bir kac senedir FIFA icin bir kac cesit versiyon cikariyor piyasaya. Normal versiyon en ucuzu, bunlarin yaninda 2 versiyon daha oluyor yanilmiyorsam birisi Ultimate Team edition olmasi lazim. Bu versiyon daha pahali oluyor ve ön siparis yapinca ekstralar veriliyor. Coinsler hic bir platformda devir etmiyor. Her sene sifirdan basliyoruz.

Bir kac görüntü:

FIFA15-WhatsNew-feature5new.jpg

FIFA15-WhatsNew-feature1new.jpg

FIFA15-WhatsNew-feature2new.jpg

Geri
Üst Alt