- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
burak yılms 5 star week foot ?
bu arkadaş şaşırmış, kuşmuş zaten
Burak max 78-79 olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak yılms 5 star week foot ?
bu arkadaş şaşırmış, kuşmuş zaten
Gelen gidene bağlı. Drogba 84 OVR olan bir oyuncuydu o seviyede bir oyuncu gelirse 4.5 kalır gibi.
”PES 2015, futbol similasyon oyunları açısından bir dönüm noktası olacak. Öyleki, bundan sonra bizi kimseyle kıyaslamak zorunda kalmayacaksınız.”
Konami kısaca diyor ki kobrayı salacaz fifacı bebelerenediyonuz lan bebeler
![]()
Saka gibi sikecilerin isi gücü ben olmusum. Etmedikleri hakaret kalmamis.
Pes istediği kadar sınırları zorlasada lisans ve FUT avantajıyla fifa 1 adım önde bence
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Pekte iyi haberlerim yok. Melo(81) ve Sneijder'in(84) OVR global update sonrası düşürmüşler. Elimden geleni yapacağımı. Sneijder'da attacking positioning (75) ve reactions (77) dışında düşen attribute yok sprint speed (75) ama Melo'da bayağı düşüş var. Mesela marking (76), finishing (63) olmuş.
Pekte iyi haberlerim yok. Melo(81) ve Sneijder'in(84) OVR global update sonrası düşürmüşler. Elimden geleni yapacağımı. Sneijder'da attacking positioning (75) ve reactions (77) dışında düşen attribute yok sprint speed (75) ama Melo'da bayağı düşüş var. Mesela marking (76), finishing (63) olmuş.
Oha bu nedir. 12 numaraya ilk defa ugradim FIFA bölümünde sikecilerin olmayisina nediyorlar diye bir bakayim dedim. Bakin ne gördüm adamlara bak
Fifa 14 - Sayfa 87
- 20 Mayıs 2014, 16:36#1724Bicer-03
![]()
![]()
Beyler yokmu bi serefsizligin bir engeli. Adamlar senelerdir cinconu oyunlarda daha iyi gostermek icin elinden geleni yapiyor. Bizide herzaman boyle baltaliyorlar mq serefsizleri.
Alıntı
- 20 Mayıs 2014, 19:39#1725EL NİNO-9
![]()
Şerefsize bak. Yok mu beyler sağlam ingilizcesi olup ea forumlarına takılanlar ? Şikayet edelim herife bakAlıntı
- 20 Mayıs 2014, 20:19#1726EZİO AUDİTORE DA FİRENZE
![]()
Bicer-03 Nickli Üyeden Alıntı![]()
![]()
Beyler yokmu bi serefsizligin bir engeli. Adamlar senelerdir cinconu oyunlarda daha iyi gostermek icin elinden geleni yapiyor. Bizide herzaman boyle baltaliyorlar mq serefsizleri.
Bu serefi olmayan Adam ne yapacakta dusurecek anasini aglatalim sunun
R.İ.P ANDY WHİTFİELD. WE WORK İN THE DARK TO SERVE THE LİGHT,WE ARE ASSASSİNS.
Alıntı
- 20 Mayıs 2014, 20:26#1727Bay Harbor Butcher
![]()
Diego oyunda bayagi overrated da frikik uzerinden sallamak komik olmus. Diego oyunda hakettiginden fazla saglam, bu sene adinin ekmegini yedi.Alıntı
- 20 Mayıs 2014, 20:26#1728İcelander
![]()
fifada türk takımların ratingi maalesef yıllardır gslilerin elinde.
Alıntı
- 20 Mayıs 2014, 20:27#1729EZİO AUDİTORE DA FİRENZE
![]()
Beyler hadi Su sneijderi o... dusurelim overallini nasil bilgi vericez ea editorlerine
Alıntı
- 20 Mayıs 2014, 20:42#1730pasa_eren
![]()
Bu mallarin demesi etkiliyor mu hakikaten? Bence kimse sallamaz eğer varsa böyle bir şey biz de girelim nereden yapılıyorsaAlıntı
- 20 Mayıs 2014, 21:07#1731Wall-E
![]()
sneijder düşmez yazsakta 2 if 1 motm'si geldi ovr 85 olur büyük ihtimal.Alıntı
- 20 Mayıs 2014, 22:36#1732Bicer-03
![]()
pasa_eren Nickli Üyeden Alıntı![]()
Bu mallarin demesi etkiliyor mu hakikaten? Bence kimse sallamaz eğer varsa böyle bir şey biz de girelim nereden yapılıyorsa
Renktas EA her ulkede bir kac kisiye gozlemci yapar. Bunlar birseyler onerirler ve yaninda saglam bir video yaptilarmi EA'deki database yapan kisilere kaliyor onaylamak.
Bunlar simdiden Sneijder'in attigi gollerden video yapip 84'ten 85/86'ya cikarmak istiyorlar. Ayni sekilde Diego'yu dusurme hedefleri var iste. Bunlar boyle serefsiz bir toplum. Aldiklar nefes zarar, keske babasi o gece beni hedef alsaydi.
Alıntı
- 20 Mayıs 2014, 22:37#1733Bicer-03
![]()
Wall-E Nickli Üyeden Alıntı![]()
sneijder düşmez yazsakta 2 if 1 motm'si geldi ovr 85 olur büyük ihtimal.
Sneijder her ne olursa olsun FIFA'da etkisiz kalacak. Kucuk boyundan ve suratli olmayisindan dolayi pek is yapmaz. Ama kendi oyuncularini yukseltmekle kalmayip bizimkilere goz dikiyor picler.
Emenike + Sow soyle ±90 pace olsun baska bisey istemiyorum.![]()
- 20 Mayıs 2014, 23:13#1734EZİO AUDİTORE DA FİRENZE
![]()
sneijder düşmez yazsakta 2 if 1 motm'si geldi ovr 85 olur büyük ihtimal.
Renktaslar tamamda onumuzde kocaman bir dunya kupasi ve onun akabinde agustos eylul filan var atiyorum bu Adam leş gibi oynayacak gorursunuz ddunya kupasinda FIFA yapimcilari onu da mi izlemeyecekte FIFA 15 te 85 olacak o Adam maksimum 82lik
- 20 Mayıs 2014, 23:20#1735Bicer-03
![]()
FIFA Database editoru olmak icin basvurdum.
Isteyen bu sayfadan basvurabilir.
EA SPORTS Football Talent Scout
Boylece Fenerbahce oyunculari hakkinda oneride bulunabiliyoruz. Mesela Emenike icin bir kac video hazirlayip pace 90 veya 91 olmali dedigimizde uygulanma ihtimali oluyor.
- 20 Mayıs 2014, 23:50#1736EZİO AUDİTORE DA FİRENZE
![]()
Beyler yumulun hadi herkes editorluge aramizdan 10 kisi secilse seneye sow 84 emenike 83 yapariz diego da 84 kalsa iyidir
- 21 Mayıs 2014, 00:12#1737pasa_eren
![]()
Bicer-03 Nickli Üyeden Alıntı![]()
Renktas EA her ulkede bir kac kisiye gozlemci yapar. Bunlar birseyler onerirler ve yaninda saglam bir video yaptilarmi EA'deki database yapan kisilere kaliyor onaylamak.
Bunlar simdiden Sneijder'in attigi gollerden video yapip 84'ten 85/86'ya cikarmak istiyorlar. Ayni sekilde Diego'yu dusurme hedefleri var iste. Bunlar boyle serefsiz bir toplum. Aldiklar nefes zarar, keske babasi o gece beni hedef alsaydi.
Abi adamlar tam bizans tohumu hayatları kahpelik. Yemeyip içmeyip pislik yapiyorlar. Zaten fifa 14te ğs inanılmaz güçlü. Biz niye altta kalıp böyle buradan eleştiriyoruz yok mu böyle video hazirlayip oralarda bizim hakkımızı savunacak bir renktaş. Ben de biraz ingilizce var yaparım aslında ama evdeki internet 1 2 ay yok malesef. Bir de mesela atıyorum sowun maç içindeki iyi bi ara pası verirken araya kaçarken detay görüntüsünü alıp koyabilmek lazım internetim olsa da nasıl temin edilir kesilip birleştirilir hiç anlamam açıkçası
Edit:alttakileri sonradan okudum.kesinlikle yapmak lazım diğer bu işi yapabilecek renktaşlar da sana destek çıkar umarım.ben de internet geldiğinde nasıl yapılır edilir öğrenir fifa 2015e yetişemesem de 2016ya elimden geleni yapmaya çalışırım. Gerçi seneye bölümde olacağız ağır olacak ama olsun Fenerbahçemiz söz konusu![]()
- 21 Mayıs 2014, 00:15#1738Dovahkiin
![]()
- 21 Mayıs 2014, 00:30#1739Wall-E
![]()
EZİO AUDİTORE DA FİRENZE Nickli Üyeden Alıntı![]()
Renktaslar tamamda onumuzde kocaman bir dunya kupasi ve onun akabinde agustos eylul filan var atiyorum bu Adam leş gibi oynayacak gorursunuz ddunya kupasinda FIFA yapimcilari onu da mi izlemeyecekte FIFA 15 te 85 olacak o Adam maksimum 82lik
ovr'nin pek onemi yok ama en kotu ratingini koruyacaktir dunya kupasinda vasat olsa dahil ea coktan hazirlamaya baslamistir. Bir dunya oyuncu var dunya kupasindan 1 ay sonra demo cikacak anca sivrilen oyunculara yaparlar degisiklikleri ovr abarti ideali dedigin gibi olmali ama pek ihtimali yok.
Alıntı
- 21 Mayıs 2014, 01:05#1740Bicer-03
![]()
ovr'nin pek onemi yok ama en kotu ratingini koruyacaktir dunya kupasinda vasat olsa dahil ea coktan hazirlamaya baslamistir. Bir dunya oyuncu var dunya kupasindan 1 ay sonra demo cikacak anca sivrilen oyunculara yaparlar degisiklikleri ovr abarti ideali dedigin gibi olmali ama pek ihtimali yok.
Turkiye icin zaten tavan overall 85'dir.
Aramizdan tek kisi secilse bile video'yu hazirlayanlar olduktan sonra hersey daha kolay olur. Mesela Emenike'nin sert sutlarindan bir kac tanesini ve birkac sprintini koydukmu adama 85+ shotpower ve 90+ pace verirler.![]()
Sikeci pislikler resmen bana hakaret etmis. Kudurun köpekler. Klavye delikanlilari.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=J2_9BKrDFZ0[/media]