- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Ps3 icin geldi mi demo?
~tap
~tap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PS4'te oynadım şimdi birkaç maç. Yapabileceğim yorumlar:
- "Gerçek futbol simülasyonu": Maçlar gerçek futbol mücadelesi şeklinde geçiyor. 14'e göre gözle görülür bir fark bana göre.
- 14'teki ezbere, sistematik oynanabilirlik (gameplay) anlayışı ortadan kalkmış. Tamamen sizin kontrolünüzde bir oyun hâline gelmiş. Paslar tamamen istediğiniz şekilde, istediğiniz yere gidiyor, tabi yanlış pas tercihi yaparsanız o ayrı.
- Oyuncu fizikleri mükemmel; her bir oyuncunun zemine basışını, ağırlığını hissediyorsunuz. Gerçek dışı hiçbir unsur yok fizik konusunda.
- Kaleciler tam bir devrim. Tanıtımdaki gibi çok farklı kurtarış/gol yeme şekilleri var. 14'e göre çok daha zor olmuş kalecilere gol atmak.
- Uzaktan şutlar zor hâle getirilmiş. Gol olmasından ziyade kaleyi tutturmak da zorlaştırılmış (Messi gibi oyuncular hariç).
- Animasyonlar harika; oyuncuların maç içi tepkileri çok yerinde ve gerçekçi, çok iyi bir hava katmış oyuna.
- "Orta kafa gol": Bu tamamen ortadan kalkmış. Sıfıra inip orta açmaktan başka bir şey yapmayan oyuncular sinir küpüne dönecek gibi görünüyor.
- Grafiksel olarak taraftarlar, çimlerdeki deformasyon, hava koşullarına bağlı atmosferler tek kelime ile müthiş.
- Premier lig havasını çok çok iyi aktarmışlar oyuna. Gol attığınızda kameranın sallanması ve o gürültülü Premier lig "gol" sesi adeta gaza getiriyor insanı.
Sonuç itibariyle, "Feel the Game" mottosu bu derece yerine getirilebilirdi bana göre.
Allah aşkına şu tuşları değiştirebilen nasıl yaptığını söylesin
Öyle değişmiyor işte ben düzelttikten sonra tekrar eski haline dönüyor otomatik olarak ama çözdüm sorunu bi şekildeTuş ayarları klasik controller settings te değişiyor yav nesini yapamıyorsunuz.
Teşekkür ederim az önce yaptım zaten bu programdan
Ps3'de saha bozulmalarını göremedim 2 maçta da.
PS3'de FIFA 15 oynamak degmez, Next Gen Konsol sart...
Ya boyle deme siparis vericem.PS4'de demo harika !!! Oglum bu oyun alinmazsa hic bir oyun almayin! Premier League felan cok iyi olacak![]()