FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Oyunda plaseler inanılmaz la :D
İyi plase atınca armut gibi bakıyor kaleci :D
Bire birlerde daha zor olmuş kaleciye gol atmak daha estetik çalım atılıyor topu ayağından zor kaybediyor benim çok hoşuma gitti..
Premier Lig tadı başka bee.

yalniz career mode hic degismemis, cok kötü olmus. Ama Galatasarayla Türkiye liginde oynamak yine de zevk verecek bence. Keske TTA olsaydi...

Yorumlarınızı yazarken oynadığınız platformu belirtin de gereksiz umutlara kapılmayalım :)

İntel Core i5 M540 2,53ghz 4gb ram Geforce GT 230M ekran kartıda 2gb oyununda sıkıntı çıkartır mı?

Beğendim. Temposunuda ayarlamışlar iyiki.
Ikili mücadeler muhteşem olmuş.
Kaleciler daha iyi ama şutlar artık eskisi gibi kolay değil.
Bide şut hızı abartılı çekilde gitmiyor artık.
Grafiği daha iyi , özelikle sahada kalan ayak izleri, ama oyuncu görüntüleri daha iyi ola bilir. Ilerde artık.
Taktik menüsü çok iyi olmuş. Momementum halen var.
Kanat bindirmeleri ve orta yap gol olsun artık okadar basit değil, super.
Korner golerini önlemek daha kolay artık, super. Şimdilik bu kadar. Uzun top olayını merak ediyorum biraz. Umarım onada çözüm bulunjuşdur

Ekran kartı modeli çok yüksek isteniyor.

attachment.php

Bu hatayı verdi nasıl halledebilirim?

Ekli dosyalar

• sssssss.webp
    sssssss.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 141
FIFA 08'i nextgen oynayanlar bilir pc'den geçince müthiş bir etki yaratmıştı. İnanılmaz bir fark vardı yani iki jenerasyon arasında.

Şu an ki nextgen'de onu göremedim henüz şahsen. 15 güzel, alınır oynanır grafikler tamam daha üstün atmosfer falan da çok iyi... Ama ne bileyim beklentim daha fazlaydı sanırım.

Bir de tam sürümü görelim.

tapatalk

Evet ilk maclari yapdik.

Ilk gözlem..Oyun Güzel..daha akici ve gercekci.
Ha bana göre oyun biraz fazla hizli..daha yavas olmalidir.

Uzadan sutlar artik zor gol oliyor.

Gol atmakda cok eglenceli...resmen döküliyor ekran :D

PC'den rahatca indirdim. Bakacagim nasil olmus.

Geri
Üst Alt