FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Yalniz Hazard'e (88) Bale (87)'dan daha cok Overall vermisler, saka gibi.

simdi online arkadaslara karsi, ultimate team falan icin 50 € ödememiz lazim biz (psn) icin? :38573:

Psn plus gerekiyor evet. 40-45 euroya bulunuyor ebay de powerseller kişilerden. Yıllık ücreti. Aylık ve 3 aylık seceneklerde olsada pahalya patlıyor onlar.
Ayda 2 tane bedava oyunda veriyorlar ama atari seviyesinde oyunlar :)

bende de kasma oldu.. çözümü var mı diye google da arattım.. adamlar çözümleri sıralamış..

4.Çözüm

Ignite engine gerçekten çok güçlü bir sistem istiyor eğer Ultra,Full HD grafikler ile gerçek FIFA keyfi yaşamak istiyorsanız yani FIFA 15'ten gerçek verim almak istiyorsanız mutlaka yeni bir sistem alın...

ve üzdü....
:38573:

Framework hatasını nasıl aşıcaz ya.Laptop çatır çatır açıyo masaüstü hata veriyo :dispirited:

Psn plus gerekiyor evet. 40-45 euroya bulunuyor ebay de powerseller kişilerden. Yıllık ücreti. Aylık ve 3 aylık seceneklerde olsada pahalya patlıyor onlar.
Ayda 2 tane bedava oyunda veriyorlar ama atari seviyesinde oyunlar :)

saturn,media markt'dan alabilliriz bu psn plus dimi

kasmalara doyamıyorum yemin ediyorum ohh miss. oynamıyom lan motoruna sokayım tovbee. neyse ps4 alıcaz sakin.

Evet tabiki. Orda 50 euro olur ama .
Ps4 den ala bilirsin per sofortüberweisung. Online bank hesabın varsa tabiki.

tmm sagol acaba ps4 alirken böyle 3 ay free falan veriyorlar mi? yoksa direk ps4 ile psn plus de almam lazim. fifa, ikinci controller, psn plus 550 euroya falan geliyor valla :D

tmm sagol acaba ps4 alirken böyle 3 ay free falan veriyorlar mi? yoksa direk ps4 ile psn plus de almam lazim. fifa, ikinci controller, psn plus 550 euroya falan geliyor valla :D

Bilmiyorum ama şansına bende 1 aylık test şifresi var.
Bugün aldığım destiny oyunu ile birlikteydi.
Der geht nur bei leuten die kein laufenden plus abo haben. Yani senin işini göre bilir 1 aylığına istiyorsan

Benim cihaz çalıştırır mı bunu yaa biri cevap verebilir mi ? 6 Gb ram, i5 2.50 Ghz , 128 Mbit Ati 7670m 7200 rpm disk dönüş hızı 64 bit işletim sistemi ...

Geri
Üst Alt