FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Bilmiyorum ama şansına bende 1 aylık test şifresi var.
Bugün aldığım destiny oyunu ile birlikteydi.
Der geht nur bei leuten die kein laufenden plus abo haben. Yani senin işini göre bilir 1 aylığına istiyorsan

Valla DM'den sifresi versen harika olur, Yarin PS4 Bundle alacagim, sonra Fifa 15 bir ay online oynacagim ve sonra de bir Yillik Abone alacagim insallah, ich hoffe die Server sind stabiler und nicht wie bei PS3

Valla DM'den sifresi versen harika olur, Yarin PS4 Bundle alacagim, sonra Fifa 15 bir ay online oynacagim ve sonra de bir Yillik Abone alacagim insallah, ich hoffe die Server sind stabiler und nicht wie bei PS3

Die server sind super . Bakıma alıyorlar ayda 1 kere galiba bir kac saatliğine.
Da ist alles KO.
Neyse, dm atarım şifreyi az sonra

dzemaili ve pandev hala napolide. onu duzeltseler bari esas oyunda

Die server sind super . Bakıma alıyorlar ayda 1 kere galiba bir kac saatliğine.
Da ist alles KO.
Neyse, dm atarım şifreyi az sonra

Eyvallah Bro. :bid:

Yarin Destiny Bundle alacagim Media Markt'tan 399 Euroya, ama Destiny hemen satacim Gamestope falan heralde 40-50 veriler...

Eyvallah Bro. :bid:

Yarin Destiny Bundle alacagim Media Markt'tan 399 Euroya, ama Destiny hemen satacim Gamestope falan heralde 40-50 veriler...

Beyaz ps4 alacaksın yani. Güzel
Özeline şifreyi yoladım, güle güle kunlan .
Gamestop 25 euro veriyor sadece maalesef. Amazone, ebay kleinazeigen yada ebayde satarsın o fiyatlara hemen.
55 euroya koy oralara hemen kaparlar

Semi-Proda oynadım ilk maçı chelsea-barça rakipten top kapmak çok zor.savunma oyuncularıyla bile rahat rahat çalım atıp sizi peşinizden koşturabiliyorlar.yada bana öyle geldi :) golden sonraki atmosfer harika olmuş.taraftarlar pozisyon olurken ellerini kafasına götürüp gol olunca birden zıplıyorlar ayağa ve inanılmaz hieee sesiyle birlikte kamera sallanmaya başlıyor.kısacası taraftarlar sürekli maçın içindeler.hele liverpool'un sahaya çıkışında taraftarların atkıları açarak you'll never walk alone'u söylemeleri mükemmel.kaleciler uzaktan şutlarda çok başarılı.ortalar biraz zor olmuş istediğiniz şekilde orta yapamıyorsunuz.bir değişiklik de kale filelerinde olmuş.kırmızı renkteki fileler ve golden sonra filelerin sabit olmamasından dolayı alttaki bağlantılarıyla birlikte havaya kalkması tam bir bpl etkisi yaratmış.penaltılar biraz daha kolaylaştırılmış.maç öncesinde team managament menüsünde bütün oyuncuların üzerinde fotoları olması çok hoş bir görüntü oluşturuyo.atılan golden sonra tekrarı gösterirken kendi kalecinizinde sevinirken ki halini göstermeleri çok hoş bi ayrıntı.taçlarda topun gelmesini beklemeyi kaldırmışlar ve top taça çıktığı anda süre normalden biraz daha yavaş işliyo.kısacası fifa 14'den daha iyi olacak tam sürümü.ps4 de oynadığımı da belirteyim.

Son düzenleme:
Hakem artık topa ve koşan oyuncuya çarpmıyor gibi ayrıca. 14'te her maç başıma gelirdi, Demo'da henüz rastlamadım.

plase sutlarin etkisi azalmis herlade. leblei gibi atiyordum simdi kaleci hepsini tuttu

Renktaşlar oyunu pc'ye indirdim.play'e bastığımda product key istiyor.bunu nasıl halledebilirim yardımcı olur musunuz ?

Oha şimdi PS4'de oynuyorum oyunun başında Liverpool-City maçını izliyorum zannettim.

Geri
Üst Alt