FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Beyaz ps4 alacaksın yani. Güzel
Özeline şifreyi yoladım, güle güle kunlan .
Gamestop 25 euro veriyor sadece maalesef. Amazone, ebay kleinazeigen yada ebayde satarsın o fiyatlara hemen.
55 euroya koy oralara hemen kaparlar

beyaz degil maalesef :(
sifre icin tskler bro, gamestop gercekten sadece 25 € mi veriyor, valla Ebay falan kompliziert birsey ya, ich klapper einfach mal paar An und Verkauf Läden ab, biri mutlaka 50€ verecek...
SONY PS4 500GB Konsole inkl. Destiny PS4 Konsolen kaufen bei Media Markt

beyaz degil maalesef :(
sifre icin tskler bro, gamestop gercekten sadece 25 € mi veriyor, valla Ebay falan kompliziert birsey ya, ich klapper einfach mal paar An und Verkauf Läden ab, biri mutlaka 50€ verecek...
SONY PS4 500GB Konsole inkl. Destiny PS4 Konsolen kaufen bei Media Markt

Ebay kleinanzeigen sitesine koy. Çok basit und ist auch um sonst. Das wirst du wohl noch gebacken bekommen :)
Füge in deiner Beschreibung aber dort nur für Abholung vor Ort ein oder per vorkasse + 4 euro versandkosten.
Alle anderen Angebote niemals akzeptieren wie z.b schick mal ich zahl später oder so :)

PS4'te çok başarılı görsellikle oynuyorsunuz oyunu. Ama ilk maçımda pozisyon devam ederken kameramanın saha içinde koşması komik geldi. Henüz ilk maçın ilk dakikalarında komik bir bug ile karşılaştım. Kaleciler çok iyi kolay gol yemiyorlar en kral plaseleri bile kurtardılar.

EA Games - System Requirement Checking Tool

Şuraya gir bilgilerini. Benim PC 7 puan aldı CPU ve GFX'ten. Ve Full HD çözünürlükte High rendering quality ve 2x MSAA ile kasmadan oynayabiliyorum. Zaman zaman çok ufak kasmalar oldu ama genelde maç başlamadan hemen önce... 7 ve üzeri iyidir muhtemelen.

Reiss..bende bu cikdi:

[TABLE="class: selectorCheckResult, width: 1"]
[TR]
[TD]Comparison System[/TD]
[TD]Hardware
Rating
[/TD]
[TD]Performance
Difference
[/TD]
[TD]There is insufficient game data to do a comparison[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: selectorCheckResults"]CPU[/TD]
[TD]Core i7-3610QM 4-Core 2.3GHz[/TD]
[TD="class: selectorCheckResults"]
star10.png
[/TD]
[TD="class: selectorCheckResults"]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: selectorCheckResults"]GFX[/TD]
[TD]GeForce GTX 660M[/TD]
[TD]
star7.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: selectorCheckResults"]RAM[/TD]
[TD]8 GB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ama nedense feci kasmalar oldu..ancak cözülünür 720p yapip en düsük graphic ile oynandi gibi...
bazen Lapotop de ufak bi kasma oliyor...ama ram fln rahat gözükyiro i7 fln..acaba Software(OS; programlar vs...) HArdware'i frenliyor mu...

Bilgi:

CPU ve GPU üstde yzaiyor... laptopumum "kötülükleri" yavas bi Harddisk var (5400U/M) bide ...ama ondanda kaynaklanamaz herhald..

..acaba Windows yeni mi yüklesem ve bütün gereksiz programlari silip...vs

Son düzenleme:
[TR]
[TD]Hardware
Rating
[/TD]
[TD]Performance
Difference
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Core i7-3770 4-Core 3.4GHz[/TD]
star10.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Radeon HD 7850 Sapphire OC Edition[/TD]
[TD]
star9.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 GB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 2, align: center"]Build It[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Playable Games Check[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: selectorCheckPercent systemDark, align: center"]CPU [/TD]
[TD="class: selectorCheckPercent systemDark, align: center"]GFX [/TD]
[TD="class: selectorCheckPercent systemDark, align: center"]RAM [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: selectorCheckPercentFig, align: center"]100%[/TD]
[TD="class: selectorCheckPercentFig, align: center"]95%[/TD]
[TD="class: selectorCheckPercentFig, align: center"]100%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reiss..bende bu cikdi:

[TR]
[TD]Comparison System[/TD]
[TD]Hardware
Rating
[/TD]
[TD]Performance
Difference
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Core i7-3610QM 4-Core 2.3GHz[/TD]
star10.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GeForce GTX 660M[/TD]
[TD]
star7.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 GB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ama nedense feci kasmalar oldu..ancak cözülünür 720p yapip en düsük graphic ile oynandi gibi...
bazen Lapotop de ufak bi kasma oliyor...ama ram fln rahat gözükyiro i7 fln..acaba Software(OS; programlar vs...) HArdware'i frenliyor mu...

Bilgi:

CPU ve GPU üstde yzaiyor... laptopumum "kötülükleri" yavas bi Harddisk var (5400U/M) bide ...ama ondanda kaynaklanamaz herhald..

..acaba Windows yeni mi yüklesem ve bütün gereksiz programlari silip...vs
Hard disk olacağını sanmam. Oyunu açtığında Origin hariç çoğu programı kapatıp dene istersen. Benim CPU ve GFX card senden kötü mesela ama çalıştırıyor sıkıntısız.

Bu seneye kadar en düşük modda olsa bile oynuyordum.Şimdi sistem onu bile kaldırmıyor.Uzaman arkadaşlara sorum bilgisayarı yenilemek mi,Ps4 mü?

benim ekran kartına 9 verdi ama nvidia sli profili olması lazım oyunun , destekleyecek mi acaba sli teknolojisini

Çeptalk

Fifa 15 i full çözünürlük full detay oynamak için 2-3 bin lira harcamaya gerek yok.İşlemcimi 350+150 ana kart. 300 lirayada ekran kartını almıştım üç sene evvel.Yani üç senede 750 lira harcamışım.Şuan çok az fps kaybı yaşıyorum.Ekran kartını satıp 100 lira falan koysam üstüne o sorunumda kalmaz ama gerek yok.

Maddi olarak çok rahat olunmadıkça konsol u çok lux buluyorum.Sonuçta oynanabilecek oyunlar max 3 falan.Last of us, Gta falan. Onun dışındaki oyunlar zaten pc de var.Bf-Cod tarzı oyunlar joystickle oynanmaz.Yani ben açıkçası konsol almak istesem üç dört tane oyun için alırım buda lüx olur.1500 lirayı pc ye harcarım acımam.Sonuçta yapılacak ve oynanacak çok oyun var.Strateji oyunlarına,dayz,rust muhabbetlerine girmiyorum bile hiç.Canın çok last of us oynamak istiyorsa kiralarsın 3 günlük ps4 30 liraya.Bitirirsin oyunu:) Neyse şimdi konsol pc kavgası çıkmasın.

Kanka para cok raad .d Ya simdi ekran karti degistirsem anakart eski uymuyacak sora degismisken islemcide yenileyelim diyecem monitor de olsun derken uzar

pc ve konsola aynı parayı veriyorsun hemen hemen :) değişen bir şey yok kazanan belli satıcı firmalar :) zaten ps4 cdlerini tanıdıkla 10tl değiştiriyorum bazen bedava geliyor :) pc sistemim zaten iyi daha yeni :) sonuç para kaybı :D kimi pcde rahat oynar kimi konsolda tercih meselesi :)

pc ve konsola aynı parayı veriyorsun hemen hemen :) değişen bir şey yok kazanan belli satıcı firmalar :) zaten ps4 cdlerini tanıdıkla 10tl değiştiriyorum bazen bedava geliyor :) pc sistemim zaten iyi daha yeni :) sonuç para kaybı :D kimi pcde rahat oynar kimi konsolda tercih meselesi :)
Bu konuda ne işiniz var?

Maddi olarak çok rahat olunmadıkça konsol u çok lux buluyorum.Sonuçta oynanabilecek oyunlar max 3 falan.Last of us, Gta falan. Onun dışındaki oyunlar zaten pc de var.Bf-Cod tarzı oyunlar joystickle oynanmaz.Yani ben açıkçası konsol almak istesem üç dört tane oyun için alırım buda lüx olur.1500 lirayı pc ye harcarım acımam.Sonuçta yapılacak ve oynanacak çok oyun var.Strateji oyunlarına,dayz,rust muhabbetlerine girmiyorum bile hiç.Canın çok last of us oynamak istiyorsa kiralarsın 3 günlük ps4 30 liraya.Bitirirsin oyunu:) Neyse şimdi konsol pc kavgası çıkmasın.

Kavga çıkacak bir şey yok ama ben fikrimi belirteyim; oyun oynamak bir hobidir ve oyun konsolu da bunun için vardır. Pratikliği en büyük etkendir tercih edilmesinde ve alıştığın zaman gamepad ile FPS oyunlar çok iyi oynanıyor, YouTube'dan izleyebilirsin online gameplay'leri. Ayrıca belli bir yaştan sonra iş, aile hayatı vs. derken ekran kartı, anakart gibi ıvır zıvırla kimse uğraşmaz, uğraşmaya değmez (lise çağında, sürekli evinde olursun o ayrı). Bu yüzden PS ya da Xbox bu yönlü hobinizi karşılayacak en iyi araçtır. İnsan evlenip ev dizdiği zaman da beyaz eşya misali konsolu alıp köşeye koyar. Ha bir de zaten aynı anda 5-10 oyun olacak hâli yok, vakit geçirilecek oyunlar daima bellidir. Her sene taş çatlasa 3-4 oyun olur bu türlü.

Kavga çıkacak bir şey yok ama ben fikrimi belirteyim; oyun oynamak bir hobidir ve oyun konsolu da bunun için vardır. Pratikliği en büyük etkendir tercih edilmesinde ve alıştığın zaman gamepad ile FPS oyunlar çok iyi oynanıyor, YouTube'dan izleyebilirsin online gameplay'leri. Ayrıca belli bir yaştan sonra iş, aile hayatı vs. derken ekran kartı, anakart gibi ıvır zıvırla kimse uğraşmaz, uğraşmaya değmez (lise çağında, sürekli evinde olursun o ayrı). Bu yüzden PS ya da Xbox bu yönlü hobinizi karşılayacak en iyi araçtır. İnsan evlenip ev dizdiği zaman da beyaz eşya misali konsolu alıp köşeye koyar. Ha bir de zaten aynı anda 5-10 oyun olacak hâli yok, vakit geçirilecek oyunlar daima bellidir. Her sene taş çatlasa 3-4 oyun olur bu türlü.

Zaten evli bi adamın oyun oynamaya zamanı pek olmaz.Haftada max 3 saat falan belki.Zaten konsol bu kişiler için ideal.

Geri
Üst Alt