Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Üni ve dal degisdirdim...bu sene derslere daha çok ağırlık koymaliyim...
Ps4 1-2 sene almam..ondan sonrada belirsiz
* LG G2 Tapatalk *
Hayirlisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üni ve dal degisdirdim...bu sene derslere daha çok ağırlık koymaliyim...
Ps4 1-2 sene almam..ondan sonrada belirsiz
* LG G2 Tapatalk *
Bunu Next Gen olarak oyunu oynayamayan PS3'cülere anlatabilirsin.Oyunlar için pc yenilemek biraz saçma geliyor bana.Sonuçta bu sistemi yenileseniz bile 1-2 sene sonra çıkacak oyunlar için sisteminiz yine eskimiş olacak ve yine masraf yapmak zorunda kalabileceksiniz.Ama ps4 vb. konsollarda böyle bir risk yok.Tek sıkıntı oyunların orjinal alınmasından dolayı vereceğiniz 200 tl civarı miktar.Bunları da takas yoluyla satışa çıkarırsanız zaten çok da fazla bi meblağ harcamak zorunda kalmayabilirsiniz.
Bunu Next Gen olarak oyunu oynayamayan PS3'cülere anlatabilirsin.2-3 sene sonra Ps5 çıkınca aynı muhabbet olmayacak mı? Pc yenilemek oyunla alakalı değil, bilinçli kullanıcıların belirli periodlarla elindeki makinanın değeri düşmeden satıp, daha üst model alması ile ilgilidir genelde. Mesela ben tek fifa oynuyorum, tek bir oyun için gidip ps veya xbox almak çok mantıksızdır. Hem Next Gen motoruyla oynarım oyunumu hem de diğer işlerimi hallederim Ps4'e vereceğim paranın çok çok daha azına.
![]()
PS5 2-3 seneye çıkmaz en az 5-6 senesi var. Yani PS4 sahipleri en kötü FIFA 20'yi de aynı cihazla oynayabilecekler.Bunu Next Gen olarak oyunu oynayamayan PS3'cülere anlatabilirsin.2-3 sene sonra Ps5 çıkınca aynı muhabbet olmayacak mı? Pc yenilemek oyunla alakalı değil, bilinçli kullanıcıların belirli periodlarla elindeki makinanın değeri düşmeden satıp, daha üst model alması ile ilgilidir genelde. Mesela ben tek fifa oynuyorum, tek bir oyun için gidip ps veya xbox almak çok mantıksızdır. Hem Next Gen motoruyla oynarım oyunumu hem de diğer işlerimi hallederim Ps4'e vereceğim paranın çok çok daha azına.
![]()
Şimdi keyfini çıkar ileride bu kadar keyif almayanilirsin hacı. Ağlatırım adamı ağlatır..![]()

Ps4 aldik cok sükür
Fifa 15 cikana kadar Outlast almayi düsünüyorum.Cok övülüyor bu oyun
En uygun nerden alinir acaba ? cevap pls
Hayırlı olsun,
Outlast, Psn US'te $19.99.
Bu arada >>> https://www.gscimbom.com/forum/f51-teknoloji-bilgisayar-forumu/ps4-id-paylasimi-85639/
tam tersi olmasin yine![]()

tam tersi mi?
geçmişi ne çabuk unuttun neco..![]()

bu soruyu arkadaslarin daha iyi cevaplar![]()

tam tersi mi?
geçmişi ne çabuk unuttun neco..![]()
Sen neconun bileğini kıra bildinmi ciddiden ?

parçaladım parçaladım.![]()
14'teki kadar önemli değil gibi hissettim ben ama yine de önemi var. Pace ve dribbling baya önemli görünüyor yalnız. Passing de daha önemli hale gelmiş sanki ama ultimate team'de durum farklı olabilir.Costa müthis olmus ya, harika. Strength artik cok önemli, Costa Fifa 15 icin harika forvet, adamda hersey var.