Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
adamı oyunumla sarhoş ederim hacı.Görsemde inanmam :muha:
Sarhoşdu belkide :kiskiskis:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamı oyunumla sarhoş ederim hacı.Görsemde inanmam :muha:
Sarhoşdu belkide :kiskiskis:

14'teki kadar önemli değil gibi hissettim ben ama yine de önemi var. Pace ve dribbling baya önemli görünüyor yalnız. Passing de daha önemli hale gelmiş sanki ama ultimate team'de durum farklı olabilir.
Ayrıca demo Gamescom versiyonuymuş yani bizim oynadığımız oyun bikaç ay eski. İnşallah bozmazlar fazla.
Kaleciler baya iyi bence, şutlar biraz zorlaşmış ama sanki. Bi de kaleciler zaman zaman donup kalıyor.![]()
full kadro ar mı oranlarıFull Versiyon'da kareografiler falan de görecegiz insallah, oyun daha da iyi olacak. Ama Longshot konusunda bence biraz arbartmislar, yav ben eskiden ne güzel uzaktan goller atiyordum simdi uzaktan vurduğumda kendimi Sabri gibi hissediyorum....:38573:
Yalniz bizde bir Forvet problemi var, Burak bu sene acayip kötü olmus, Pandev de sadece "normal" bir oyuncu. Fener'de Emenike var. 88 Pace & 90 Strength. :S
14'teki kadar önemli değil gibi hissettim ben ama yine de önemi var. Pace ve dribbling baya önemli görünüyor yalnız. Passing de daha önemli hale gelmiş sanki ama ultimate team'de durum farklı olabilir.
Ayrıca demo Gamescom versiyonuymuş yani bizim oynadığımız oyun bikaç ay eski. İnşallah bozmazlar fazla.
Kaleciler baya iyi bence, şutlar biraz zorlaşmış ama sanki. Bi de kaleciler zaman zaman donup kalıyor.![]()
Ya ben PSN Plus'ü yaklaşık 1.5 ay önce aldım hala aktif etmedim. Acaba 1 yıllık süre işlemiş olabilir mi aktif etmeden?
Valla kutu olarak geldi. Başka hangi türlü satın almak mümkün?Şifre olarakmı aldın? Öyleyse, şifreyi kunlanmıdıysan, süren işlemez
Hala OP ama eskisi gibi defans oyuncuları bakakalmıyor en azından ve zamanı iyi tutturmak lazım. 14'te topu kaptığın an LB+Y'a bassan bile forvetini buluyordun, demoda bu mümkün değil fazla.Ne derseniz deyin ama lobbed through pass hala OP. Eminim high pressure abusing'e karşı önlemde almamışlardır.
Valla kutu olarak geldi. Başka hangi türlü satın almak mümkün?
Yok o şekilde almadım. Neyse zaten oyun oynadığım yok. Bu arada UT Web App açıldı mı?Psn storedan psn plusu ala biliyorsun.
O durumda süre hemen işlemeye geçer .
Yok o şekilde almadım. Neyse zaten oyun oynadığım yok. Bu arada UT Web App açıldı mı?
Bayağı geç bu sene.Web app 17 Eylül'de açılıyor
Bayağı geç bu sene.