Metin Arslan
Kırmızı Üye
- 18 Mayıs 2010
- 2.227
- 0
- 1.146
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben su ana kadar en az 25 mac oynadim, hala uzaktan Longshot Gol atmadim. :38573:
Çok zor zaten. Caprazdan plase ile köşeye atılıyor ama uzakdan.
Sert şut ile uzakdan sadece üst direği saladım bende bir kere . Oda tesadüfdü , wollte gar nicht drauf halten![]()
Gelmis gecmis en iyi Fifa budur bence vallahi .Oyun tek kelimeyle Müthis .Özellikle hosuma giden 4 güzel yenilikler var.
1- Kaleciler cok cok iyi yapilmis.Artik her sut gol olmuyor .
2-Orta Kafa Gol diye bir sey kalmamis.Artik her orta gol olmuyor.
3.Dribblingler cok daha gercekci olmus.Kisa alanda cok iyi top kullanma mümkün
4.Oyun Temposu da müthis .Tiki Taka futbolu bu sene cok can yakar gibi .
Aynen, ist sau schwer geworden, leider.. Plase Sutlar cok güzel olmus yalniz.Legend'e karsi oynamak cok cok zor, sadece Park the bus'la kazanabildim Legend'e karsi...
![]()
Yalniz bu daha Gamescon Versiyonu, Full Versiyon daha da iyi olacak, Kaleciler update almis mesala.
Tiki Taka bu sene cok can yakar dogru, katiliyorum, uzun paslar atmak artik zor, ama kisa paslarla gayet iyi ve hizli kaleye gidebillirz....
Umarim Full Versiyonda longshot Olayi düzeltmisler, cünkü biraz fazla düsürmüsler Longshot Golleri, uzaktan gol atmak imkansiz artik bu biraz arbatili...
costa ve torresi bi dene ikisi harika olmusdrogba ve ibra cok iyi olmus diger forvetleri begenmedim
bi de suarez iyi
Demo aşağı yukarı 6 ay kadar eski bi versiyon.Benim bildigim oyun yüzde 90 bitmis .Ufak tefek detaylar felan kalmis.
Longshootslar benim de dikkatimi cekti.Baya isabetsiz ve etkisiz geliyorlar. Gerrard ile o kadar sut cektim bir tanesinde ah bu gol olur diyemedim
Nasri ve Silva'yı LM yapmışlar. :asd2: İkisini de. Ne düşünüyorlardı acaba...OVR eski şu anki OVR ile alakası yok çoğunun.
Valla saçma olmuş. Umarım değiştirirler. Silva CAM olarak daha faydalı olur.Nasri ve Silva'yı LM yapmışlar. :asd2: İkisini de. Ne düşünüyorlardı acaba...
Eriksen, Cazorla falan hep LM olmuş. İnşallah değiştirirler, 14'ten önce de saçma pozisyonlu oyuncu kartları vardı ve değiştirmişlerdi. Özellikle Eriksen ve Cazorla'yı LM yapmaları bana saçma geldi çünkü oyunda 4231 gibi wide CAM'ler bulunan bi formasyon var ve ikisinin de takımı bu dizilişle oynuyorlar.Valla saçma olmuş. Umarım değiştirirler. Silva CAM olarak daha faydalı olur.