Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.967
- 152
- 1.023
Demosunu yeni indirdim ama keyboard ayarını yapamadım yardimci olabilecek gamepad ile oynamayı sevmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Webapp'a girebilen var mı?
Girebilen de çok kişi var, hâlâ giremeyen de. Web App'i açınca direk "Sorry..." ile başlayan bir hata söz konusu. Bu konuda birçok kullanıcıdan rapor gelmiş, üzerinden çalışıyorlarmış.
Geçen yıllarda belli bir miktar coins vermiyormuydu?
İlk açıldığında kendiliğinden coins olmuyor ama her sene olduğu gibi bu ay sonuna kadar da her gün Web-App'a girişte hediyeler olacak; ya bronze/silver/gold pack ya da küçük miktarlarda coins.
Verdiği packlerden saçma sapan adamlar çıkıyor.Dün sabri reyiz çıktı.
Dünden beri giremeyenlerden birisi de benim, açılsa göreceğiz de, dediğin gibi bir cacık yok o paketlerde. :asd22:
Ben webteyim şuanda. Süperlig kadrosu ile başlayacağım. Ufaktan oluşturuyorum. Alperi aldım şuanda CAM olarak![]()
Demosunu yeni indirdim ama keyboard ayarını yapamadım yardimci olabilecek gamepad ile oynamayı sevmiyorum
tarıka haksızlık etmisler :38573:https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gzF4iLC4nLgx5:pc
İlk kadroyu kurdum ama armaya formaya para kalmadı![]()
Günaydın.FIFA 15 Süper Lig'in en iyi Türk futbolcusunu Selçuk İnan olarak belirledi. 2.Olcan Adın, 3.ise Semih Kaya.
FIFA 15 Süper Lig'in en iyi Türk futbolcusunu Selçuk İnan olarak belirledi. 2.Olcan Adın, 3.ise Semih Kaya.
![]()
slm
by