Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Ben demoyu sorunsuz oynuyorum. Bu arada kadro işleri nasıl gidiyor ahali![]()
Sistemim gayet yeterli ama anlamış değilim hocam..
Optimizasyon sorunu olduğu bir aşikar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben demoyu sorunsuz oynuyorum. Bu arada kadro işleri nasıl gidiyor ahali![]()
Arkadaşlar n11 isimli bir site fifa15 ps4 icin 169 liraya satıyor biraz isgillendim oyun orginal olmayabilir mi acaba?
n11'den alışveriş yapanların çoğu problemli olduğunu söylüyor internette de araştırdım çoğu kişi ya ürünün geciktirilmesinden,ya yanlış ürün gönderilmesinden,ya servis sıkıntısından yada herangi bi problem olduğu zaman muhattap bulunamamasından yakınıyor.
Anladım renktas tesekkurler ps4 fiyatida 1199 civarı bu sitede bir sıkıntı olduğu belli![]()
ben yaklaşık 1 ay önce metrodan aldım 1299 liraya.hepsiburada'da şu an o fiyata yakın.n11'den alacağıma daha fazla para verip başka yerden alırım.
Hadi artık çıksa da takılsak. Arda Yilmazz sorunu halledebildin mi?
bugün bizim buralarda bi bakacagim bakalim
belki simdiden satan yer bulurum
Gamestop da benim arkadaşa satmışlardı geçen sene ama o da her oyunu ordan alıyordu, belki bu yüzünden olabilir. Yani iyi bir müşteri.satmazlar bu almanlar. Ceza alacaklar diye korkuyorlar her zamanki gibi.
satmazlar bu almanlar. Ceza alacaklar diye korkuyorlar her zamanki gibi.
ben bu zamana kadar hep release gününe 1-2 gün kala aldim fifayi
nerde? ben aksam gamestop'e bi gidecegim bakalim ne zaman satacaklar
Arkadaş Düsseldorf da oturuyor herhalde ordan almıştır.nerde? ben aksam gamestop'e bi gidecegim bakalim ne zaman satacaklar
bugün bizim buralarda bi bakacagim bakalim
belki simdiden satan yer bulurum
geh zu Gamestop Gelsenkirchen-stadt mitte neco
bist ja nicht so weit weg. senin oralardad a vardir ama gamestop, oraya sor
Edit: Gelsenkirchendeki gamestop satiyor önceden.

Fatih ya nazice yaz ya da türkçe yaz bu ne lan.![]()