FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Arkadaşlar n11 isimli bir site fifa15 ps4 icin 169 liraya satıyor biraz isgillendim oyun orginal olmayabilir mi acaba?

Arkadaşlar n11 isimli bir site fifa15 ps4 icin 169 liraya satıyor biraz isgillendim oyun orginal olmayabilir mi acaba?

n11'den alışveriş yapanların çoğu problemli olduğunu söylüyor internette de araştırdım çoğu kişi ya ürünün geciktirilmesinden,ya yanlış ürün gönderilmesinden,ya servis sıkıntısından yada herangi bi problem olduğu zaman muhattap bulunamamasından yakınıyor.

n11'den alışveriş yapanların çoğu problemli olduğunu söylüyor internette de araştırdım çoğu kişi ya ürünün geciktirilmesinden,ya yanlış ürün gönderilmesinden,ya servis sıkıntısından yada herangi bi problem olduğu zaman muhattap bulunamamasından yakınıyor.

Anladım renktas tesekkurler ps4 fiyatida 1199 civarı bu sitede bir sıkıntı olduğu belli :)

ben yaklaşık 1 ay önce metrodan aldım 1299 liraya.hepsiburada'da şu an o fiyata yakın.n11'den alacağıma daha fazla para verip başka yerden alırım.

Ben sonyden almayi düşünüyorum renktas belki ps5 ciktiginda ps 4ü getirip üstüne para verene ps5 ile değiştirme gibi kampanya yapabilir sony shop

Lua Lua nın pace i nasıl 69 olur lan.Adamlar resmen random ayarlamış türk oyuncuların güçlerini.

bugün bizim buralarda bi bakacagim bakalim
belki simdiden satan yer bulurum

satmazlar bu almanlar. Ceza alacaklar diye korkuyorlar her zamanki gibi.
Gamestop da benim arkadaşa satmışlardı geçen sene ama o da her oyunu ordan alıyordu, belki bu yüzünden olabilir. Yani iyi bir müşteri.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Bu oyuncu kariyeri açtığınızda sizi ya kadro dışı bırakıyor ya da ilk 11 oynatıyor hiç yedek kalamıyorsunuz ya. Onu düzeltmişler mi? Bir duyum alan veya yazı okuyan var mı bu konuda?

Geri
Üst Alt