FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Az önce bi UT maçı yaptım, tuhaf bir şekilde nerdeyse her 2 pastan 1 tanesi topuk pası niye böyle yapmışlar anlamadım, oyun içinde anormal sayıda topuk pası oluyor birde L1+Üçgen aynı 14'te ki gibi sürekli pozisyon buluyorsunuz ilk izlenimime göre beğenmedim. Seasons oynayalım bakalım o nasıl

Oyun içi animasyonlarda da sıkıntı var acil patch lazım

2. bolge cok sacma defansif acidan aptal seyler oluyor adam pat diye sprint atio birden defans mal gjbi bakio. momentum mal gibi aptals ekmeler oluyor. kaleciler top sektirerek abuj goller oluyo falan

Ps3'de adam kalmamış ya koca ultimate teamde aynı adamla 3 maç yaptım.

Son dönemde takımın aldığı kötü sonuçlarla birlikte yine türeyen mevsimlik kuşlar her geçen gün daha da artmakta forumda.
öyle konular açılıyor öyle yorumlar yapılıyor ki antuda dahi yazılmaz yazılamaz.
Bu forumu yönetenler açılan konulara mesajlara dikkatlice bakar incelerse görecektir bu kuşları.
Ve inanın forumun hem kalitesi çok düşüyor hem de çekilmez bir hâl alıyor.
Sonuçlar ne olursa olsun takım bu kadar aşağılanmaz.
Galatasaray bu kadar espri malzemesi yapılamaz hemde bu forumda!!
Eğer bu kuşlar istediği gibi yazıp çizmeye devam edecekse forumun adını
Beyaz Forum olarak değiştirin daha anlamlı olur.

Niye keyle uğraşıyosunuz ki Meksika üzerinden 3 aşağı 5 yukarı alınıyo zaten standart versiyon 40 dolar, eğer rus keyi alıyosanız başka tabi...

Kredi kartı şart mı?
Kredi kartını vermek istemiyorm. Hesap kartından tek ceksin istiyorum.

Ben 2 senedir gittigidiyordan almıstım keyi orda direk hesap kartındab cektirmiştim.

Tapatalk

Mobil ödeme diye birşey var ama bilmiyorum sen gir playstoreye istersen ttnet faturana da yansıtabilirsen eğer ttnet müşteri isen.
Kredi kartı şart değil.

Geri
Üst Alt