FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Biraz trading, biraz Fifa Points ile şöyle bi kadro kurdum. Arkadaşımla Guest Play şeklinde 6 maç oynadık, 5 galibiyet 1 beraberliğimiz var.

tRJA4sp.jpg

Kenarda 52k var. Agüero beklediğim kadar iyi çıkmadı, belki satıp yedek kadro kurarım.

PS4'de beni ekleyin beyler: NuriAslantas

Fifa 15 harika gercekten, ancak Ultimate Team'de su anda oyuncular cok cok pahali, elimde 26k var ama Kadro kuramadim daha. Melo 6 K falan cok fazla. Emenike 12 K.

Biraz trading, biraz Fifa Points ile şöyle bi kadro kurdum. Arkadaşımla Guest Play şeklinde 6 maç oynadık, 5 galibiyet 1 beraberliğimiz var.

tRJA4sp.jpg

Kenarda 52k var. Agüero beklediğim kadar iyi çıkmadı, belki satıp yedek kadro kurarım.

Yok artik. Nasil Trading? Hangi oyuncuyla? Yav sen 1 Bin Euroya Fifa Coins mi aliyorsun Talha, normal degil ya. Oyun daha cikmadi adam Agüerolu Kadro kurmus.

tRJA4sp.jpg

Ohaaa yani , maşallah yani. Bizde necoya laf atıyoruz kadrosunu beğenmiyor diye..
Neco, özür dilerim senden kardeşim. Kadron 5 para etmez :D

katalogdan coins boostlari acmayi unutmayin
ben simdi 10 x 1000 aldim :o

Yok artik. Nasil Trading? Hangi oyuncuyla? Yav sen 1 Bin Euroya Fifa Coins mi aliyorsun Talha, normal degil ya. Oyun daha cikmadi adam Agüerolu Kadro kurmus.
4600 Fifa Points almıştım 2 defa Schürrle çıktı, Özil çıktı falan filan... Tradingi tek oyuncu seçerek yapıyorum genelde. Atıyorum, Mangala (12-13 civarına gidiyordu sanırım). Open bid olanlara max 9000 bid yapıp kazandıklarımı satıyorum. En son olarak da bu kadroyu kurmadan Lewa almıştım 120'ye, 152'ye sattım... Falan filan işte, basit ticaret :D

İlk başladığımda öyle yapmıştım. :asd:
:asd22:
Adam ilk önce kadroyu kurar adam akılı demi. Sonra arada sırada acarsın pack ama bence boş iş o. Fifa points alacaksan bir şey demem ama tabiki. Biriktir puanları sonra al oyuncuları tek tek.
Öyle pack acarak olacak iş değil bu, ne kadarda sevkli olsada pack acmanın heycan anlamında :)

Ps store daha mantıklı dediğiniz gibi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bu arada kazandiginiz maclar sonrasi serverden ucarsaniz artik kazandiniz diye kayita geciyor
ben demin kazanip bir üst lige yükseldim, mac sonu oyundan uctum ama ona ragmen beni kazandi saymis oyun

Geri
Üst Alt