- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Allahdan kork be. Ilk gün için super bence . Beklerini saymasak tabiki
ucuza bek bulamadim hepsi cok pahali ;(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahdan kork be. Ilk gün için super bence . Beklerini saymasak tabiki
ucuza bek bulamadim hepsi cok pahali ;(
Nasıl aldın lan o kadar adamı onu deyiver.
10-15 mac oynamışdır ve coğunuda kazanmışdır . Al sana 15 bin cifarında coins. Yeter o kadro için galiba
Gümüşlere yetiyor mu hacı o kadar para?
Burak yılmazı 700 satıyorlar . Oda altın yani. Gümüş yok onun kadrosunda hem. Normal altın var bide bronz . Premium altınlar ise sneijderler.
Biraz trading, biraz Fifa Points ile şöyle bi kadro kurdum. Arkadaşımla Guest Play şeklinde 6 maç oynadık, 5 galibiyet 1 beraberliğimiz var.
![]()
Kenarda 52k var. Agüero beklediğim kadar iyi çıkmadı, belki satıp yedek kadro kurarım.
Nasıl aldın lan o kadar adamı onu deyiver.
Ohaaa yani , maşallah yani. Bizde necoya laf atıyoruz kadrosunu beğenmiyor diye..Biraz trading, biraz Fifa Points ile şöyle bi kadro kurdum. Arkadaşımla Guest Play şeklinde 6 maç oynadık, 5 galibiyet 1 beraberliğimiz var.
![]()
Kenarda 52k var. Agüero beklediğim kadar iyi çıkmadı, belki satıp yedek kadro kurarım.
Hee tek tek al diyorsun yani.
4600 Fifa Points almıştım 2 defa Schürrle çıktı, Özil çıktı falan filan... Tradingi tek oyuncu seçerek yapıyorum genelde. Atıyorum, Mangala (12-13 civarına gidiyordu sanırım). Open bid olanlara max 9000 bid yapıp kazandıklarımı satıyorum. En son olarak da bu kadroyu kurmadan Lewa almıştım 120'ye, 152'ye sattım... Falan filan işte, basit ticaretYok artik. Nasil Trading? Hangi oyuncuyla? Yav sen 1 Bin Euroya Fifa Coins mi aliyorsun Talha, normal degil ya. Oyun daha cikmadi adam Agüerolu Kadro kurmus.
Sen ne yapıyordun ki? Packmi acıyordun yoksa devamlı?![]()

Galibiyet istatistiklerini önemsemiyorsanız da single player'a girip quit yapın maçları. :ka19:katalogdan coins boostlari acmayi unutmayin
ben simdi 10 x 1000 aldim![]()
:asd22:İlk başladığımda öyle yapmıştım.![]()