FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Arkadasla online oynadim mac baslayinca direk kaleye kosup gol atabiliyosun. 3 tane gol oldu öyle 2 macta. Baya sacma goller oluyo. 14'ü de ilk basta sevmemistim digerine alistim diye, bunada acil alismam lazim yoksa sinir krizi geciricem.

~tap

Rakip oyuncu defansi gecince imkansiz yakalayamiyosun. Veya Önü bos ise ve oyuncuda hizliysa yapacak bir seyin kalmiyor.

~tap

Son düzenleme:
Arkadasla online oynadim mac baslayinca direk kaleye kosup gol atabiliyosun. 3 tane gol oldu öyle 2 macta. Baya sacma goller oluyo. 14'ü de ilk basta sevmemistim digerine alistim diye, bunada acil alismam lazim yoksa sinir krizi geciricem.

~tap

kardeşim fut oynamak gerçekten zaman kaybı. ama işte lanet olasıca belli süre sarıyor. sonra saçma sapan yenilion soguon net

Fut pek oynamiyorum ben zaten normal mac oynadik arkadasla. 14'e o kadar alistim ki deliriyorum su an oynarken

~tap

üstüne bir defans yolla
kendi adaminla geriye kos tutarsin

Bu arada vatanda ps4+fifa 15 1500 tl. ama sony euroasia garantili mi bilemiyorum

Kaleciyle karşı karşıya gol atmak inanılmaz zor olmuş 5-6 pozisyondan anca 1 tanesini atabiliyosun.Eksiden topu sağa çekip plase vuruncca köşeden giriyodu şimdi kaleciler saçma sapan kurtarışlar yapıyo.Bir de dribling olayı OP olmuş topu iyi süren bi adam varsa orta sahadan alıyo kalenin dibine kadar giriyo umarım yama falan gelir oyuna çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim

Rakip oyuncu defansi gecince imkansiz yakalayamiyosun. Veya Önü bos ise ve oyuncuda hizliysa yapacak bir seyin kalmiyor.

~tap
Defans yapmayı öğrenin o zaman. :D Agüero'nun Arsenal'a attığı golde Navas'ı kimse yakalayabildi mi? Hayır. E bu normal, önü boş olan hızlı oyuncuyu yakalayamazsın. Basit mantık.

Dribbling biraz fazla kolay olmuş orasına katılabilirim ama hız konusunda sıkıntı yok. Van Persie, Jovetic gibi adamları yakalarsın ama Agüero'yu yakalaman zor. Bu yüzden defans yapmayı öğrenmeniz lazım, arka 4'lüyü daima geride tutun top rakipteyken. Benim arkadaşlarım hep stoperlerle orta sahadaki adamdan top kapmaya çalışıyor. Stoperin boşluğunu da rakip forvet dolduruyor, rakip tek pasla fişi çekiyor. Böyle oynarsanız normal, gerçekte de hiçbir takım böyle yapmaz. Orta saha basar, rakip ceza sahasına yaklaştığında stoperler dahil olur ama Allah ne verdiyse girmezler.

Sizin sorunlarınızın hiçbirini yaşamadım defans konusunda. Ofans konusunda da tek tük gol kaçırdığım oldu ama onlar da olabilecek şeyler, kimsenin finishingi 100 değil sonuçta.

20 maçta 14 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyetim var.

yalniz oyuncularin cok ciddi bir kondisyon sorunu var
benim bazi oyuncularin ilk macta adelesi atiyor
bu cok sacma lan 2 mac üst üste kaldiramiyorlar sanki

Defans yapmayı öğrenin o zaman. :D Agüero'nun City'ye attığı golde Navas'ı kimse yakalayabildi mi? Hayır. E bu normal, önü boş olan hızlı oyuncuyu yakalayamazsın. Basit mantık.

Dribbling biraz fazla kolay olmuş orasına katılabilirim ama hız konusunda sıkıntı yok. Van Persie, Jovetic gibi adamları yakalarsın ama Agüero'yu yakalaman zor. Bu yüzden defans yapmayı öğrenmeniz lazım, arka 4'lüyü daima geride tutun top rakipteyken. Benim arkadaşlarım hep stoperlerle orta sahadaki adamdan top kapmaya çalışıyor. Stoperin boşluğunu da rakip forvet dolduruyor, rakip tek pasla fişi çekiyor. Böyle oynarsanız normal, gerçekte de hiçbir takım böyle yapmaz. Orta saha basar, rakip ceza sahasına yaklaştığında stoperler dahil olur ama Allah ne verdiyse girmezler.

Sizin sorunlarınızın hiçbirini yaşamadım defans konusunda. Ofans konusunda da tek tük gol kaçırdığım oldu ama onlar da olabilecek şeyler, kimsenin finishingi 100 değil sonuçta.

20 maçta 14 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyetim var.

Gokana defans konusunda yardimci olacaktim ancak kaale almadi ogretirdik ...

Kanka bide agueronun citye attigi gol ne demek ????

Gokana defans konusunda yardimci olacaktim ancak kaale almadi ogretirdik ...

Kanka bide agueronun citye attigi gol ne demek ????
Defans yapmayı çoğu kişi bilmiyor Fifa'da. Stoper adamın orta sahada ne işi var? Sonra da "gol yedim"

Arsenal diyecektim yav Navas sağdan tazı gibi koşmuştu Wilshere "bi deniyim" dedi sonra o da vazgeçmişti. Yavaş oyuncuyla hızlı oyuncu fark etmeyecekse neden Pace diye bi stat olsun ki?

yalniz oyuncularin cok ciddi bir kondisyon sorunu var
benim bazi oyuncularin ilk macta adelesi atiyor
bu cok sacma lan 2 mac üst üste kaldiramiyorlar sanki
High pressure abuse bitsin diye yaptılar. Bu sezonki en iyi yeniliktir muhtemelen. 90 dakika sprinti tutanlar için kötü oldu tabi. :asd2: Stamina'sı yüksek oyuncular almaya çalış ve elini sprintten çek. Forvetini defans yapsın diye kendi ceza sahana getirme, kanadınla rakip kanadı hunharca kovalama, bırak beklerin karşılasın :ka19:

Şu ana kadar oyunda en sevdiğim topçular:

Rooney. CAM pozisyonunda 14 maç 13 gol 6-7 asist.
Götze. False 9 pozisyonunda 7 maç 6 gol 6 asist.

Jovetic, De Bruyne, Pedro, Subotic gibi topçular da baya iyi. RvP iyi.

Geri
Üst Alt