FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Defans yapmayı çoğu kişi bilmiyor Fifa'da. Stoper adamın orta sahada ne işi var? Sonra da "gol yedim"

Arsenal diyecektim yav Navas sağdan tazı gibi koşmuştu Wilshere "bi deniyim" dedi sonra o da vazgeçmişti. Yavaş oyuncuyla hızlı oyuncu fark etmeyecekse neden Pace diye bi stat olsun ki?

Cok dogru stoper le gezmeye cikmayin . Sakinnn!! Calma..

Gecen sene 14 de pace im anlamsizligini sorgulamistik bu sene pace oyuncular akiyosa bazilari rahatsiz olabilir

Doğruya doğru Fifa 14'den pek bir farkı yok oyunun. Lobbed through pass hala OP, orta gol hala çok kolay, kaleciler rezil, oyun çok hızlı.

Rooney ile fantazin devam ediyo yani :D
14'te de CAM olarak en baslarda vazgecemedigim adamdı, yine öyle oldu valla.
Doğruya doğru Fifa 14'den pek bir farkı yok oyunun. Lobbed through pass hala OP, orta gol hala çok kolay, kaleciler rezil, oyun çok hızlı.
Bence baya var. Lobbed balls'un zamanını iyi ayarlamak gerek, 14'teki gibi topu alır almaz LB+Y'a basınca takim arkadaşına gitmiyor top. Orta kafa gol çok zor. Herifin teki mac boyu denedi, 1 gol atabildi sadece. Oyun biraz hızlı. Çok az daha yavaş olabilirmiş. Kaleciler iyi ama bazen çok saçma gol yiyorlar. Biri bi frikik attı, kalecim dik dursa kurtaracak kafasıyla ama eğildi ve yedim gölü. :D

N5

14'te de CAM olarak en baslarda vazgecemedigim adamdı, yine öyle oldu valla.

Bence baya var. Lobbed balls'un zamanını iyi ayarlamak gerek, 14'teki gibi topu alır almaz LB+Y'a basınca takim arkadaşına gitmiyor top. Orta kafa gol çok zor. Herifin teki mac boyu denedi, 1 gol atabildi sadece. Oyun biraz hızlı. Çok az daha yavaş olabilirmiş. Kaleciler iyi ama bazen çok saçma gol yiyorlar. Biri bi frikik attı, kalecim dik dursa kurtaracak kafasıyla ama eğildi ve yedim gölü. :D

N5

Frikik dedin ya dün 25-30 metreden Selçuk ile frikikten attım. Yok ya ben Burak ile bile doğru zamanla yapınca savunma arkasına pas atıyorum (Ramos, Pepe). Orta kafa golü attım bir kaç defa 3 maç yaptım daha.

High pressure abuse bitsin diye yaptılar. Bu sezonki en iyi yeniliktir muhtemelen. 90 dakika sprinti tutanlar için kötü oldu tabi. :asd2: Stamina'sı yüksek oyuncular almaya çalış ve elini sprintten çek. Forvetini defans yapsın diye kendi ceza sahana getirme, kanadınla rakip kanadı hunharca kovalama, bırak beklerin karşılasın :ka19:

bu kez neredeyse hic basmadim yine de adamim sakatlandi :D
cok sacma olmus bu ya
ki benim adamin staminisa futheade göre baya yüksek

Fabian Delph FIFA 15 - 75 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

ortalar baya zor
orta kafa gol imkansiza yakin olmus
demin benim milimetrik ortama bile forvetim kafa vuramadi
ben de yemedim su ana kadar öyle gol

Deniz Yılmaz fena değil forvette denemenizi tavsiye ediyorum. Beleşoğlu'da bayağı etkili.

Bi de bu kiralık oyuncu olayını anlamadım.Mesela bende İbrahimovic gözüküyo 2 maçlığına onu istediğim zaman beleşe kiralayabilyo muyuz?Bi de kiralıktan sonra yerlerine yeni oyuncular geliyo mu?

Hic begenmedim, af edersiniz bok gibi oyun yapmislar 50 euro resmen caldilar, boyle sacma sapan oyun olmaz pas yapiyorsun 2 saat sonra anca veriyor pasi.
oyuncularin kosmasida ayri komedi.

tam anlamiyla komedi bir fifa

Playstoreden oyunu aldım neyse indirdik utde hediye gold pack yok arkadaş anlamadım gitti.

Frikik dedin ya dün 25-30 metreden Selçuk ile frikikten attım. Yok ya ben Burak ile bile doğru zamanla yapınca savunma arkasına pas atıyorum (Ramos, Pepe). Orta kafa golü attım bir kaç defa 3 maç yaptım daha.
İşte zamanlama önemli baya. O kadar da olmalı. 14'te topu alır almaz havadan top atıp kaleciyle karşı karşıya kalıyordu millet.
Orta kafa golü ben tek maçta 3 defa attım (korner, karambol sonrası orta, son dakikalarda orta). Ama hiçbiri saçma değildi yani gidip de Giovinco Mertesacker'dan hava topu kazanmıyor.
bu kez neredeyse hic basmadim yine de adamim sakatlandi :D
cok sacma olmus bu ya
ki benim adamin staminisa futheade göre baya yüksek

Fabian Delph FIFA 15 - 75 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
Vay anasını ilginçmiş. Geçen sene fitness = stamina idi ama bu sene staminalar geçerli. Fitness da oyuncunun maça kaç fitness ile başlayacağını gösteriyor. Ben 1-2 defa sakatlık yaşadım da o da Özil ileydi, staminası 64 :D Bi de Gündoğan ile yaşadım, o da 65 stamina.
Bi de bu kiralık oyuncu olayını anlamadım.Mesela bende İbrahimovic gözüküyo 2 maçlığına onu istediğim zaman beleşe kiralayabilyo muyuz?Bi de kiralıktan sonra yerlerine yeni oyuncular geliyo mu?
EASFC katalogdan kiralayabiliyosun veya FUT ana ekranda teklif geliyor. Yalnızca 2 maçlığına oynayabilirsin, yerine oyuncu gelmez. İstediğin zaman kiralayamazsın.

Torrente dustu mu ? Demo cok kasiyor oyunu bi deniyip oyle satin alicam

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yalniz oyuncularin cok ciddi bir kondisyon sorunu var
benim bazi oyuncularin ilk macta adelesi atiyor
bu cok sacma lan 2 mac üst üste kaldiramiyorlar sanki

Full team pressing mi oynuyorsun fifa14 de olduğu gibi ? :D
Ama bunu biraz engelemek adına fitnes coach al. Physo hocası almaya unutma ek olarak ve saire. Daha az sakatlanıyor oyuncular.

Son düzenleme:
saçma sapan takımlar barcelona gibi pas yapıyor çok gerçekçi bir oyun :k19: oyunu geliştiriyorsun aynı zamanda saçmalıyorsun !

Full team pressing mi oynuyorsun fifa14 de olduğu gibi ? :D
Ama bunu biraz engelemek adına fitnes coach al. Physo hocası almaya unutma ek olarak ve saire. Daha az sakatlanıyor oyuncular.

fitness coach sadece fitness kartı basınca yüzdeyi arttırmıyor mu? Dediğin gibiyse almak lazım ozaman

Geri
Üst Alt