FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Defans yapmayı öğrenin o zaman. :D Agüero'nun Arsenal'a attığı golde Navas'ı kimse yakalayabildi mi? Hayır. E bu normal, önü boş olan hızlı oyuncuyu yakalayamazsın. Basit mantık.

Dribbling biraz fazla kolay olmuş orasına katılabilirim ama hız konusunda sıkıntı yok. Van Persie, Jovetic gibi adamları yakalarsın ama Agüero'yu yakalaman zor. Bu yüzden defans yapmayı öğrenmeniz lazım, arka 4'lüyü daima geride tutun top rakipteyken. Benim arkadaşlarım hep stoperlerle orta sahadaki adamdan top kapmaya çalışıyor. Stoperin boşluğunu da rakip forvet dolduruyor, rakip tek pasla fişi çekiyor. Böyle oynarsanız normal, gerçekte de hiçbir takım böyle yapmaz. Orta saha basar, rakip ceza sahasına yaklaştığında stoperler dahil olur ama Allah ne verdiyse girmezler.

Sizin sorunlarınızın hiçbirini yaşamadım defans konusunda. Ofans konusunda da tek tük gol kaçırdığım oldu ama onlar da olabilecek şeyler, kimsenin finishingi 100 değil sonuçta.

20 maçta 14 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyetim var.
Aynen katılıyorum ilk başlarda bende sinirlendim bu duruma ama alışınca daha iyi olduğunu anlıyosun eskiden, hızlı ama fizik kapasitesi düşük oyunculardan verim alınamıyordu(Messi gibi) şimdi ise oyun stiline göre gerçekten bu adamlarla top ile birlikte kontraya çıkabiliyosun, ayrıca stamina olayı da dediğin gibi iyi olmuş ama benim gibi eli sürekli sprint'te olan adamlar için ilk başlarda sıkıntı oluyor tabi :D

fitness coach sadece fitness kartı basınca yüzdeyi arttırmıyor mu? Dediğin gibiyse almak lazım ozaman

Oda ola bilir tam bilmiyorum ama aldıkdan sonra pek sorun yaşamadım gibi. Ama belki bana öyle gelmişde ola bilir.
Senin dediğinde mantıklı geliyor managerde sözleşber boost sayarsak :D

Bu arada kaleye yakın free kickler bencede çok basit gol oluyor.
Korner ustasına bir taneye rastladım şimdiye kadar. 4 tane kornerden gol atı adam bana vallahi :38573:

ceza sahasinda ibrahimovic'i topla bulusturdugun vakit gol oluyor

kardesim dün hattrick yapti bana karsi

Burak abnormal iyi olmus oyunda 11 mac 24 gol 6 assist, Bruma cok kotu aynisi Muslera icinde gecerli.

savunma yaparken adama omzu koyamıyorum bana olduğu zamanrakiplerim hep bi şekilde önümü kapatarak topu benden kapıyorlar.hücumdayken de savunmanın arkasına top atsam bile ilk top kontrolünü yapamıyorum çok ağır kalıyo oyuncu sonradan hızlanmaya çalışsa bile savunma oyuncusu yetişip alıyor topu.bana olduğu zaman rakip topu kontrol edip dümdüz gidiyo kaleye ben yetişemiyorum. çözemedim bu işi.
kısacası ilk top kontrolünü yapamadığım için rakip savunma hemen vücudunu öne koyarak alıyo topu.savunmada da ben bunu yapamıyorum rakip çok hızlı bi şekilde ilerliyo top kontrolünü iyi yapıp.var mıdır yapılması gereken tuş kombinasyonu yada başka bişey.ayrıca savunmanın arkasına atılan bütün toplarda savunma oyuncuları mal gibi bakıyolar hep pozisyon oluyo.

Not:Fifa 14 için geçerli yazdıklarım.15 henüz alamadığım ve burası çok rağbet gördüğünden dolayı buraya yazdım.

Son düzenleme:
Quit cheatciler yine iş başında. Yıl olacak 2015 halen aynı sorun
Bunu yapanlar madalya taksınlar musait yerlerine. Ayıp ya :38573:
Kazandığın macı yenilgi olarak göstermeseler bari

Defans yapmak ya aşırı zorlaştırılmış ya da ben beceremiyorum.Rakip forvetler elini kolunu sallaya sallaya kalenin dibine kadar giriyo

Defans yapmak ya aşırı zorlaştırılmış ya da ben beceremiyorum.Rakip forvetler elini kolunu sallaya sallaya kalenin dibine kadar giriyo
Baya zorlaştırılmış gerçekten, slalom yapa yapa gelen rakibi durdurmak biraz zor. O yüzden biraz da önsezi gerektiriyor.

Adamın biri Doumbiayla santradan aldı topu sağ sol yapa yapa kalenin dibine girdi 3-4 kere.Fifa 14de-13de rakibin yanına yaklaşınca tackle yapmasa bile omuz falan dayayarak rahatsız edebiliyodun bunda öyle bi şey yok orta saha-defans yol geçen hanı gibi.20-25 maç yaptım şimdiye kadar hala nasıl savunma yapılacağını çözemedim

Gokana defans konusunda yardimci olacaktim ancak kaale almadi ogretirdik ...

Kanka bide agueronun citye attigi gol ne demek ????
14 de o kadar iyiydim o kadar alistim ki bunda zorlanmam dogal, cunku farkli. 1-2 haftaya sorun olmaz. Ama ozamana kadar baya sinir krizi geciririm.

~tap

Defans yapmak hakkaten çok zor suratli oyuncular akıp gidiyor fiziki bi müdahale de yapamıyorsun

Legacy defending yok mu FUT da ? :D

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt