- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Evet, ben de sadece bende oluyor sanıyordum.Bu Wep App sizde de suan ikidebir sapitiyor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, ben de sadece bende oluyor sanıyordum.Bu Wep App sizde de suan ikidebir sapitiyor mu ?
Bir seyi beceremiyor su Ea yav.Ut'den Dünyanin parasini cebe atiyorlar ama yinede Serverlere bir adam akilli Cözüm bulamiyorlar.Dün 10.ligden 9.lige cikma macimda, maci kazandim.Mac bitti macdan sonra Tekrarlari, gol pozisyonlarini felan izledim .Izlemez olaydim.Serverler den atildim dolayisla maglubiyet ve 9.lige cikmak icin tekrar bir mac yapmak zorunda kaldim.Evet, ben de sadece bende oluyor sanıyordum.
Ara paslar ve havadan ara paslari eskisinden beter olmus. Bunun böyle olmadigini söyleyenler coluk cocuga karsi oynuyor herhalde. Ayrica kaleciler asiri mal. Yine yarim yamalak oyun cikarmis EA.
Oyun acil güncelleme istiyor. Demodan sonra oyunun hızını biraz düşürürler diyordum daha da artmış. Defans evlere şenlik pes gibi slalom yapıp adamların içinden geçiyorsun. 14'ün oynanışı daha iyiydi.
Oyun aşırı buglu diyorlar. Almayı düşünüyordum ama tereddütte kaldım. Yutubda facia uploadlar var oyunla ilgili.![]()
Ps4 de bug yok. Ben rastlamadım yani.
Edit : uzun top oynaya çoluk çocuklar sinir edici ola bilir . Bide slalom ile santradan kaleye kadan ucanlar var. Hızlı stoper + shadow chemilyst ve iyi savunma beceresi ile engeleye biliyorum çoğunu ama her zaman olmuyor yinede . Birisi vardı baya küfür yedi benden. Uzun top 90 dk boyunca belki 50 kere yaptı . 5-5 bitti mac. :38573: Adam gibi oynayanlar ve oynamasını bilenler ile ama baya sevkli maclar çıkıyor.
Evet bu küfür edememe olayı bayağı kötü olmuş. Eskiden ana avrat düz gidiyorduk. Maç yaptığın rakibin ismi listede olmuyor. En iyisi maçtan önce rakibin ismini bir yere yazmak.Nasil Küfür ediyoz PS4'de eskiden "Spielerbegegnungen" oynagmiz'a karsi adamlari görebildik ve Mesaj atiyorduk simdi böyle bir sey yok. Habe in der Liste von Spielerbegegnungen keine Spieler aufgelistet. Baya kötü olmus, 2-3 Mesajla eskiden psikolojik üstünlük sağladik..
Bir kac hafta sonra coins satin alacagim, uyari almam insallah.
üstüne tiklayinca liste cikiyor
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
hayir ben Spielerbegegnungen'e basiyorum ama da steht nichts.