FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Dk41Jy.jpg

ucuza sag ve sol bek bulamayinca 3lü defansa gectim
iki macta iki tane cok temiz galibiyet aldim

[FBV]10204659511669055[/FBV]

zarate akiyor akiyor :016:

De Santcis kadar Mal kaleci yok, allah belani versan sana tam cöplük.

Suana kadar 10 mac yapdim sunu söylim Oyun tek kelimeyle cöp.
Böyle oldugunu bilseydim almazdim.Mashallah oyunda herkez Messi .Pace ile Dribbling fazla abartilmis.Bir macda rakipde Zarate vardi yemin ederim gercek hayattaki Messiye karsi felan oynuyorum sandim.Pace+Dribbling+Finishing acisindan.3 Macda 2 galibiyet veya 1 galibiyet 2 beraberlik alamazsam Fifa gecmisimde ilk kez 9.ligden 10.lige düsecegim 2.ligden 3.lige bile düsmeyen biri olarak :(

Böyle oldugunu bilseydim almazdim.Mashallah oyunda herkez Messi .Pace ile Dribbling fazla abartilmis.Bir macda rakipde Zarate vardi yemin ederim gercek hayattaki Messiye karsi felan oynuyorum sandim.Pace+Dribbling+Finishing acisindan.3 Macda 2 galibiyet veya 1 galibiyet 2 beraberlik alamazsam Fifa gecmisimde ilk kez 9.ligden 10.lige düsecegim 2.ligden 3.lige bile düsmeyen biri olarak :(

Sabahtan beri zarate akıyor akıyor dediğine göre kesin Neco'ya denk gelmişsindir arada öyle hayvanlıklar yapıyor kendisi. :asd:

Adamlar Olcay şahan'ın içine resmen messi bırakmışlar. Adamın ayağından top alamıyoruz. Mal gibi bakıyor defansımız.

nGLqOl.png

Karşımda ki fenerbahçe arması ile basarım arkadaş!

[FBV]10204659511669055[/FBV]

zarate akiyor akiyor :016:

bu sen miydin yoksa? :asd:

Ben Fifa13 oyniyorum memnunum.
Yeni almam cok büyük değişiklik olana kadar.

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt