FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Kadrom bu:

------------------------------------------Casilias-----------------------------------------------
----Alves----------------------Varane-----------------------Ramos--------------Marcelo----
------------------------------Kroos-------------------Rakitic---------------------------------
-------Amrabat---------------------------James-----------------------Vela-----------------
-------------------------------------------Benzema------------------------------------------

Bu ne yav? 2.ci ve 3.Accoutlarimi Psn de Profil kurmak istedim hepsinde sifre veya ID yanlis diyor ? Wep App'e girebiliyorum ama ayni ID ve Sifreyle ?!
Bu accountlarin hepsinde de Fifa 14 de baya mac yapdim.
Niye sifre veya ID yanlis diyor ? cevap pls

High pressurelar gene doluşmuş oyuna 80.dk 4-1 öndeyim dk 90 skor 4-5 böyle saçmalık olmaz alacak arkadaşlar varsa oyunu almayın fifa 14den çok daha kötü olmuş defans oyuncuları mal gibi davranıyolar.

bence de eskisi daha iyiydi

defans yapmak neredeyse imkansiz

eskiden duvar gibi defans yapabiliyordum simdi her mac 3-4 gol yiyorum

bazen de kalenin dibinde bos kaleye vuruyorum kalenin üzerinden falan ucuyor top kafayi yiyorum :asd:

manyak misin olm o kadar para verilir mi buna
ben gecen sene sirf oyun cikmadan önce verilen beles packlerden 250k toplamistim
5-6 hesap vardi bende
biraz kassam yine ayni miktari toplardim
ama gerek duymadim sen gidip bi de para vermisin buna
100k basina 10 euro olsa yine anlardim az biraz ama bu kazik resmen

bu arada 60 euroya pack acsaydin rahat daha fazla coinsin olurdu

olm saka yaptik iste :D:D:D:D

packledern biresey cikmiyor, eskiden 50 euroya pack acardim hic bir sey cikmiyor packlerden

hadi lan o kadroyu baska nasil kurdun
bas baya almisin iste :asd:

nur geri vites yapma alcam diodun zTen

Hele FUT hiç oynanmıyor. Bu aklına tükürdüğümün EA çalışanları hiç mi anlamaz serverlarının o kadar kişiyi karşılayamayacağını. Birde b.k gibi PSN Plus abonesi olduk.

xbox360 için süper olmuş, pes'15 demo dan daha iyi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt