FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Hele FUT hiç oynanmıyor. Bu aklına tükürdüğümün EA çalışanları hiç mi anlamaz serverlarının o kadar kişiyi karşılayamayacağını. Birde b.k gibi PSN Plus abonesi olduk.

İlk çıktığı günden beri fifa sahibiyim daha online oynayamadım, üstüne bir de single maçlarda buglarla boğuşup coinslerimi hiç ettim. Ciddi bir güncelleme gelmesi gerekiyor yoksa böyle çekilmez bu oyun..

Kadrom bu:

------------------------------------------Casilias-----------------------------------------------
----Alves----------------------Varane-----------------------Ramos--------------Marcelo----
------------------------------Kroos-------------------Rakitic---------------------------------
-------Amrabat---------------------------James-----------------------Vela-----------------
-------------------------------------------Benzema------------------------------------------

hepsini anladim da amrabat nedir nuri.. adasin diye aldin kadroya itiraf et :D

canim cok oynamak istiyor parmaklarim kasiniyor adeta ama oynarken de sinir krizleri geciriyorum... :D:D:D

Arkadaşlar,playstore dan oyunu satın almayı düşünüyoruz ev arkadaşlarımla indirdikten sonra birden fazla pc'de çalıştırabilir miyiz oyunu,bilgisi olan var mı?

Kadrom bu:

------------------------------------------Casilias-----------------------------------------------
----Alves----------------------Varane-----------------------Ramos--------------Marcelo----
------------------------------Kroos-------------------Rakitic---------------------------------
-------Amrabat---------------------------James-----------------------Vela-----------------
-------------------------------------------Benzema------------------------------------------

Yeme milleti nuriiii , yeme :D

Oyuna alistim gibi 5 macdir kaybetmiyorum.Formasyonumu buldum gibi : 4-1-2-1-2

1.takimim :
Uche-Cerci (Hunter)
--Rafinha--
Arda-Rodrigo IF

Rodrigo'yu 58kye almistim.Fiyati günden güne yükseliyor :)
Arda oyunda baya iyi.

4-4-1-1 Bu sene iyi degil gibi .Herkez Park the Bus oynuyor sanki yav
Cift Forvet sart oglu sart

Cuadrado çıktı, serie a takımı kuruyodum ilaç gibi geldi

Şu Rusya'daki musa akıyor renkdaslarim haber vereyim dedim.

fut sonunda beni atti, server berbat ya ben career modeda geri döndüm.

Fifa 15 dandik olmus diyor herkes forumlar kayniyor.

En cok guldugum b.kumla oynasam kardaydim diyen var ahaha :D:D

Geri
Üst Alt