FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Hediye pack geldi. Lindegaard ve abbiati çıktı he yarrabbi..

Ultimate cok zahmetli ya Kariyer oynayayim en iyisi :38573:

İzlenimlerimi yazayım;

Oyun fiziğini ve atmosferi ayrı tutmakla beraber, oynanış olarak Fifa 10'den sonraki tüm serilerden daha rezil bir oyun olmuş. Fifa 13 tam bir PACE oyunuydu. Bu ise PACE kere PACE oyunu olmuş, adını Pes 15 yapsalar hiç farketmezdim Pes mi Fifa mı olduğunu. Çok pişman oldum oyunu bu sene aldığıma. Tam ergenlere göre hızlı adamı alıp yardırmalı oyun, biz Fifa'yı pas oyunu yapabildiğimiz için, taktik kurgu falan yapabildiğimiz için seviyorduk. Fifa 14'ün oynanışında sadece orta-kafa olayını düzelseler yeterdi, berbat etmişler oyunu. Umarım patch ile düzelir şu pace olayı. Coin delisi ergen userlar daha maçın başında santradan alıp yardırıyorlar kaleye. Ben de onlara karşı bir taktik geliştirdim artık, bunu deneyen herkese gol attıktan sonra kendi sahamda maç boyu top çeviriyorum.

Bir şey soracağım. Ben FIFA 14 kadar zevk alamıyorum bu oyundan. Yani saatlerce oynayasım gelmiyor 14 gibi. Bu durumu yaşayan var mı? Olmamış sanki.

Pace oyundan nefret ediyorum...
Daha almadım Üni den dolayı...pek birsey kacirmiyorum demek ki

* LG G2 Tapatalk *

Son düzenleme:
Autobuyer ile çalışanları iyi para (gerçek para) kazanıyorlar. ..
Bende bi program bulsam :D

* LG G2 Tapatalk *

oyuncu kiralamayi deneyen oldu mu hic?
nasil bir sey ve sürekli yeni oyuncular geliyor mu listede

Bu AutoBuy ile ugrasan kisiler var mi forumda?

Son düzenleme:
oyuncu kiralamayi deneyen oldu mu hic?
nasil bir sey ve sürekli yeni oyuncular geliyor mu listede

Katalogta bulunduğum levele göre şu oyuncuları verdi bana kiralık olarak 4 maçtan 11 maça kadar ; Gareth Bale, Sterling, Ramsey, Matuidi, James Rodriguez, Sneijder(başkalarına İbra'yı vermişler), Lewandowski. Ayrıca oyuncu kiralama yok sanırım.

Bir şey soracağım. Ben FIFA 14 kadar zevk alamıyorum bu oyundan. Yani saatlerce oynayasım gelmiyor 14 gibi. Bu durumu yaşayan var mı? Olmamış sanki.

Aynı durum bende de söz konusu fakat 14 oynarken de sıkılıyordum korner saçmalığından dolayı. Bu sefer kornerler tutarlı olmuş ama orta sahadan düz koşmalar ve sahayı baştan sonra çapraz şekilde arabayla geçer gibi geçmeleri rezalet olmuş.

Hiç ama hiç beğenmedim Fifa 15'i

bence PES'ten hiçbir farkı kalmamış

al topu hızlı adamla çalım manyağı yap milleti sonra at golü

nerede o taktikler, takım kurguları, ara paslar hiçbiri yok

ilk defa Fifa'yı orijinal aldığıma pişman oldum

PS3'te demosunu oynadım.Yarım saat dayanamadım oyuna.Çok kötü olmuş.Bir kere fazlasıyla hızlanmış oyun, çok gereksiz.Pas atan oyuncunun vücut hareketleri pes'e benzemiş, oyun hızı pes'e benzemiş, bu sene direkt pes'e benzemiş oyun.

Yeni nesilde farklıdır diye düşünüyorum ama yeni nesil videolarına biraz dikkatli bakınca çok bi fark olmadığını gördüm.Bu aralar bi cafede PS4'te oynamak istiyorum oyunu.Ama oynanış bakımından çok fark olacağını zannetmiyorum.Nerde o Fifa 14'ün ağır, tatiksel oynanışı, nerde bu oyun... çok farklı.

Katalogta bulunduğum levele göre şu oyuncuları verdi bana kiralık olarak 4 maçtan 11 maça kadar ; Gareth Bale, Sterling, Ramsey, Matuidi, James Rodriguez, Sneijder(başkalarına İbra'yı vermişler), Lewandowski. Ayrıca oyuncu kiralama yok sanırım.

fut ana menüsunde de oyuncular alabiliyorsun
üstelik beles ama alinca onun yerine tekrar birisi geliyor mu bilmiyorum
robben falan var bende

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hızlı pace dediğiniz oyun stili ile oynayanları durdurmak mümkün!
Bunlara karşı kunlandığım oyuncularda savunma anlamında super lig oyuncular.

Çok uğraşdım ama çözene kadar vallahi. Alan savunması + tactical savunma dediğiniz olayı klassike cefire bilmek gerekir oyun içinde.
Tek sinir olduğum konular kornerler kaldı . Bazıları var ki her kornerden gol buluyorlar ama az kişi iyiki, şimdilik

Geri
Üst Alt