FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

market crash'i degerlendir para yapmak icin :) trading yapmasi cok basit suan.. hic ugrasmadan 4-5 dakika icerisinde 10k ya yakin para yaptim

hangi oyuncular iyi su anda para yapmak icin?
en iyi satis zaman nezamand? (nekadar zaman elimde tutmam gerek oyunculari..yoksa hemen koymam mi lazim Markete? )

biraz bilgi verin trading üzeri (:

simdiye kadar pek trading yapmadim :)

Son düzenleme:
Bugün 500 FIFA Points satin aldim, ama daha accountima eklenmedi.
Schürrle'yi transfer market'e koydum, bir gün sonra birden kayip oldu

N'oluyor FIFA'ya

hangi oyuncular iyi su anda para yapmak icin?
en iyi satis zaman nezamand? (nekadar zaman elimde tutmam gerek oyunculari..yoksa hemen koymam mi lazim Markete? )

biraz bilgi verin trading üzeri (:

simdiye kadar pek trading yapmadim :)

ben dün sadece kompany alip sattim.. elimde tutmadim yani hic.. cünkü fiyatlarin hangi yöne dogru gidecegini kestiremedim. yaklasik 20 tane kompany satmisimdir. tanesinden en az 500 kâr elde ettim, ama bazi satislardan 2,5k'dan fazla kâr elde ettigimde olmustur. Oyuncuyu kendin secmelisin. Önemli olan o oyuncunun piyasa degerini bilmen ve o an icin ne kadar az kisi ilgilenirse o oyuncuyla yaptigin kâr artar. Mesela dün okudum van Persie almissin bitane, fiyatinida biliyorsundur büyük ihtimal. onunla dene derim :) EA-Taxes konusu var birde onu biliyorsundur zaten sattigin oyuncunun yüzde 5'i vergi olarak kesiliyor senden.

Su donemde en garanti trading metodu, aksam-aksamustu (Avrupa saatiyle) kart alıp gece satmak.

N5

param olsa bu market Crash de Lacazette SIF ve Griezmann SIF alirdim.

Lacazette SIF - Griezmann SIF
Pogba (IF)

ne keyif verirdi :D

Lacazette Sif kadar kötü bir forvet görmedim.

Bana beles packden cikmisti 17-18 macda 8 gol mu ne atabildim onunla.Oyun temposu ve pozisyon almasi acayip kötü.Italya liginde ki Sau(75) bile daha iyi ondan

Patch'den sonra bazi oyuncular hic oynanilmiyor.

Lacazette Sif kadar kötü bir forvet görmedim.

Bana beles packden cikmisti 17-18 macda 8 gol mu ne atabildim onunla.Oyun temposu ve pozisyon almasi acayip kötü.Italya liginde ki Sau(75) bile daha iyi ondan

Patch'den sonra bazi oyuncular hic oynanilmiyor.

Posiyzon alma 90
Acc 90
Sprint Speed 90

nasil oldu mu?

geceleri kim alicak?
Amerikan & Avustralyalılar falan iste. Gece çok oyuncu olmadığı için markette çok kart da olmuyor.

Ben 3 günde 100k yapmıştım bu yöntemle. 3-15k'lik oyunculara mass bid yapıp kazandiklarimi gece koydum markete. Çoğu gidiyordu sadece Subotic'tr is kazası oldu :asd2:

N5

Amerikan & Avustralyalılar falan iste. Gece çok oyuncu olmadığı için markette çok kart da olmuyor.

Ben 3 günde 100k yapmıştım bu yöntemle. 3-15k'lik oyunculara mass bid yapıp kazandiklarimi gece koydum markete. Çoğu gidiyordu sadece Subotic'tr is kazası oldu :asd2:

N5

Sence Premier Ligde hangi oyuncular bu trade için uygun?

Dün 75bin Deydim

Bugün son iki oyuncu yu satdimi var sayıyorum.
Coins: 105bin Coins

İlk defa traiding yapdim ve 30k kar yaptım (:

PC de fiyatlar cok yüksek: (

Geri
Üst Alt