FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Keske Vidal'i satmasaydin; Pogbayla beraber ne güzel orta sahan olurdu

Tekrar alırım problem yok...
Fiyatlar düştü baya..daha da düşecek.

12bin e vidal alabiliyorsun.

3 vidal alıp satdım.
Bu 3 den nerdeyse 10k kar yaptım

Bu zamanlarda kar yapıp 3-4 gün sonra kadro kurmayı hedefliyorum.

Cerci'yi de kadroma kattim

Drogba
Cerci
Hernandez
Lukaku
Sturridge
Long

6 tane forvetim var. :D

Simdi Podolski yerine Silva almayı düşünüyorum , veya sadece Brezilyalilardan olusan bir takim

bir türlü coins biriktiremiyorum 10k coins var

pack açıp çıkanı satarak coins kazanabilir miyim dersiniz

en para getirecek pack kaç coinslik pack acaba ?

bir türlü coins biriktiremiyorum 10k coins var

pack açıp çıkanı satarak coins kazanabilir miyim dersiniz

en para getirecek pack kaç coinslik pack acaba ?
Hayir, Packs cogu zaman para kaybettiriyor.

10 K olan birisinin 7,5k pack acmasi sacma olur.

-

PS3'de VS atmak isteyen varmi ? Onbekend70 eklesin simdi.

Benim fikrim bu belki sende iyi oynuyordur ama

https://www.youtube.com/watch?v=n35RgFxkhUo

Itani ne diyorsa o .Adam sonuna kadar hakli Benim puanim 6/10

Les gibi Lacazette.Kendisi kadromda var ve hic oynamiyorum kendisiyle .Online Seasons da 1.lig ve 2.ligde oyununun iyi stoperlerine karsi hic bir sansi yok

katılıyorum , bana da beleş packten çıkmıştı bunun etrafına takım kurayım diye diego costalı bpl kadrosunu satıp griezzman sif - benzema - james falan alıp kadro yaptım 1. ligden 5. lige kadar düştüm tabi tek suç kendisinin değil ama klübü silip kendisinden kurtulmayı planlıyorum , ha division 5 ha division 10 :D ama winter upgrade gelir de bu kart 83 falan olursa pişman olurum diye fifayı askıya aldım hazır bütler varken

Son düzenleme:
napcaz peki 200 k olsun istiyorum coinsi

maç kazanarak zor ticaret lazım
Packs ticaret degildir cogu zaman paran gider yani kaybedersin. Hatta benim aldigim inanilmaz oyuncular vardi lakin yine 60K kaybim var mesela.

Oyuncuyu ucuz alip sonra 1 veyahut 2k kazan ile satmak en mantiklisi senin icin.

50/60K gelinceye kadar oyle yap sonra IF yap 4/5 K kar yapmaya calis.

Ayrica Catalogus var ordan eksta para kazanma seyi var her mac para veriyorlar standard olarak.

Coins boost ismi galiba ?

katılıyorum , bana da beleş packten çıkmıştı bunun etrafına takım kurayım diye diego costalı bpl kadrosunu satıp griezzman sif - benzema - james falan alıp kadro yaptım 1. ligden 5. lige kadar düştüm tabi tek suç kendisinin değil ama klübü silip kendisinden kurtulmayı planlıyorum , ha division 5 ha division 10 :D ama winter upgrade gelir de bu kart 83 falan olursa pişman olurum diye fifayı askıya aldım hazır bütler varken
Senin oyuncun 83 olmazki, yeni kartlar cikarirlar 83 olan ama bunlarda kalir yani.

Senin oyuncun 83 olmazki, yeni kartlar cikarirlar 83 olan ama bunlarda kalir yani.

oluyor, if kartlara da otomatik upgrade geliyor mesela geçen sene melonun if kartı vardı bende 81den 83 olmuştu winter upgradeden sonra normal kartların packtan çıkması lazım ama ifler yükseliyor , silme derim lacazetteyi :D

Packs ticaret degildir cogu zaman paran gider yani kaybedersin. Hatta benim aldigim inanilmaz oyuncular vardi lakin yine 60K kaybim var mesela.

Oyuncuyu ucuz alip sonra 1 veyahut 2k kazan ile satmak en mantiklisi senin icin.

50/60K gelinceye kadar oyle yap sonra IF yap 4/5 K kar yapmaya calis.

Ayrica Catalogus var ordan eksta para kazanma seyi var her mac para veriyorlar standard olarak.

Coins boost ismi galiba ?

hızlı şekilde para kazanmak istiyorum artık

if denilen şey nedir tam olarak

oluyor, if kartlara da otomatik upgrade geliyor mesela geçen sene melonun if kartı vardı bende 81den 83 olmuştu winter upgradeden sonra normal kartların packtan çıkması lazım ama ifler yükseliyor , silme derim lacazetteyi :D
Simdi bende IF Goding 86 var? Ugradi icin bekleyimmi yani? Hic bilmiyordum bu IF olayini

hızlı şekilde para kazanmak istiyorum artık

if denilen şey nedir tam olarak
PS3demisin? Sana bi kiyak yapayim bi oyuncu koy listeye 10K'ya alayim senden :)

IF Inform demek yani siyah kart.

Geri
Üst Alt