FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

chedjou 80 burak 79

cunku ratingleri serafettin belirliyor

neyse sero bari ise yara da web appi tamir et 5 gundur bozuk

Bazi overallarin nedeni belli olmadan duştugu oyundur bknz: arda 85 den 84 düşmesi sneijderin 2 senedir if sif olmasina ragmen gecen sene tmm oldu dedigimiz 85 overalinin elinden alinmasi editorler 97 98 doğumlu heralde sneijder sadece Türkiye de iyi oynamadi real Madrid ve interde harikaydı son olarak attigi son 7 golun 5 i ceza sahası disi ve so ayagiyla balikesire attigi gol 107km/h eger yaninda umut tarik falan olmasa senede banko 15 asist yapar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazi overallarin nedeni belli olmadan duştugu oyundur bknz: arda 85 den 84 düşmesi sneijderin 2 senedir if sif olmasina ragmen gecen sene tmm oldu dedigimiz 85 overalinin elinden alinmasi editorler 97 98 doğumlu heralde sneijder sadece Türkiye de iyi oynamadi real Madrid ve interde harikaydı son olarak attigi son 7 golun 5 i ceza sahası disi ve so ayagiyla balikesire attigi gol 107km/h eger yaninda umut tarik falan olmasa senede banko 15 asist yapar

bkz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak

bkz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak

Ben düşüncelerimi söylüyorum ayrica bana bilgisiz diyorsun bjkli oyuncularin balance & strength değerlerine bakabilirsin 183 lük dengesiz pedro franco 80 balance 196 lik atinc nukan 70 balance g.tore 83 strength adamlar yıkılmıyor benim bidigim fifada balance yüksek olan strength düşuk olur veyahut tam tersi daha saçma olan çok şey var ama değmez

Ben düşüncelerimi söylüyorum ayrica bana bilgisiz diyorsun bjkli oyuncularin balance & strength değerlerine bakabilirsin 183 lük dengesiz pedro franco 80 balance 196 lik atinc nukan 70 balance g.tore 83 strength adamlar yıkılmıyor benim bidigim fifada balance yüksek olan strength düşuk olur veyahut tam tersi daha saçma olan çok şey var ama değmez

Hiç alakası yok. Kısa boylu oyuncuların dengeleri daha yüksek olur. Töre hem güçlü hem dengeli bir oyuncu senin tezini çürütüyor. Fifa database'inden bi haber olup burda birşey biliyormuş gibi yorum yapma. Sneijder'in 85'den 84'e düşmesinin Sneijder ile alakalı bir durumu yok. Hem ligimizib kalitesizliğinden bahset hemde ligde oynayan oyuncuların OVR daha yüksek olmasını dile. Önce bir individual attributelara bak sonra yorum yaz. Melo şu an 81 ama ana pozisyonunu CB yapınca otomatikman 83 oluyor hiç bir attribute dokunmadan. Sow LM olarak 78 ama ana pozisyonunu ST olarak değiştirince 80 oluyor hiç bir özelliğine dokunmadan.

Seasons yapıyorum en son aldığım yenilgiyi unuttum sayılır. UT'tan Allah kurtarsın herkesi böyle mallık yok. Season'a galatasarayla başladım da DİV6 'dan sonra Juve'ye geçtim. Müthiş takım. 3-6-1 taktik. Sürekli oynayamıyorum ama sardı baya.

Seasons yapıyorum en son aldığım yenilgiyi unuttum sayılır. UT'tan Allah kurtarsın herkesi böyle mallık yok. Season'a galatasarayla başladım da DİV6 'dan sonra Juve'ye geçtim. Müthiş takım. 3-6-1 taktik. Sürekli oynayamıyorum ama sardı baya.

Renktas kimleri oynatiyorsun, ara sira bende Juve'yle oynuyorum da. Ta eskilere dayanir benim Juve ile oynama aliskanligim. Juve-Galatasaray-Chelsea arasinda degisirim hep Seasons'da.
4-3-1-2 ile oynuyorum, hucumda Tevez'in yanina bir adam bulamadim. Morata ve Llorente'yi hic begenmiyorum, bazen hizli oldugu icin 69'luk Coman'i oynattigim oluyor :D
3-6-1 aklima gelmedi hic.

Renktas kimleri oynatiyorsun, ara sira bende Juve'yle oynuyorum da. Ta eskilere dayanir benim Juve ile oynama aliskanligim. Juve-Galatasaray-Chelsea arasinda degisirim hep Seasons'da.
4-3-1-2 ile oynuyorum, hucumda Tevez'in yanina bir adam bulamadim. Morata ve Llorente'yi hic begenmiyorum, bazen hizli oldugu icin 69'luk Coman'i oynattigim oluyor :D

haydaaaaaaaaaaaaaaaaa

GIOVINCO REIS cok iyi oynuyor ST'de.
adam cheap Messi resmen.

CB CB CB
Pirlo
Lichtensteiner Vidal Pogba Asamoha
Tevez Giovinco

veya

CB CB CB
Vidal
LichtenST Marchisio Pogba Asamoha
Tevez Gio​

yap

haydaaaaaaaaaaaaaaaaa

adam cheap Messi resmen.

CB CB CB
Pirlo
Tevez Giovinco

veya

CB CB CB
Vidal
Tevez Gio​

yap

Olm Gio ayrildi Juve'den :D
Yoksa bende severdim keratayi.

haydaaaaaaaaaaaaaaaaa

adam cheap Messi resmen.

CB CB CB
Pirlo
Tevez Giovinco

veya

CB CB CB
Vidal
Tevez Gio​

yap

Ben de sağ açık oynatıyordum Giovinco'yu. Koşuyor öyle sağ koridorda, arada asist falan yapıyor.

Pace Team ile Çokça galibiyet ile yüksek divisionlere geldim...lakin artik takım daki defansif açığım mağlubiyetlere mal olduğu aşikar bi hal aldı.

Aubamyang NaingG. GünDG Gervinho
___________Wallcot Giovinco

...yeni düşündüm takım:

Ramires Vidal Nainggolamg
Alexis Forvet* Gervinho

* Costa / Doumbia

Nasıl ?

----------------Buffon-----------
-----Caceres---Chiellini---Asamoah----
L.teiner----------Pirlo----------------Evra
------------Pogba-----Vidal-----------
---------------Tevez---------------
--------------Llorente---------------

Kenardaki adamların birini LWB birini RM yapıyorum. Yoksa atakta biraz kıtlık olur. Pirlo defansif orta saha diğer ikisi merkez orta saha. Bazen Pogba'yı arkaya alıyorum Pirlo'yu öne atıyorum. Marchisio'da müthiş Pirlo'nun yerine değiştiriyorum bazen. Tevez CAM. Llorente kenar ortalarıyla çok gol atıyor. Ben pasa dayalı oynadığım için sıkıntı olmuyor Llorente. Hatta kilit adam sayılır.

Hiç alakası yok. Kısa boylu oyuncuların dengeleri daha yüksek olur. Töre hem güçlü hem dengeli bir oyuncu senin tezini çürütüyor. Fifa database'inden bi haber olup burda birşey biliyormuş gibi yorum yapma. Sneijder'in 85'den 84'e düşmesinin Sneijder ile alakalı bir durumu yok. Hem ligimizib kalitesizliğinden bahset hemde ligde oynayan oyuncuların OVR daha yüksek olmasını dile. Önce bir individual attributelara bak sonra yorum yaz. Melo şu an 81 ama ana pozisyonunu CB yapınca otomatikman 83 oluyor hiç bir attribute dokunmadan. Sow LM olarak 78 ama ana pozisyonunu ST olarak değiştirince 80 oluyor hiç bir özelliğine dokunmadan.

Ben güzelce fikirlerimi söyledim
Töre 79 strength 86 drib 86 balance 80 vision olmali
1.96 lık atınç nukan a 70 balance çok dedim
Wesley Sneijder hala dribling veriliyor 81 drib 87 curve 87 fk
77 reaksiyon az bu adama
Neyse karar senin ama sadece şunu söleyecem
Allahtan bu 8taş juveyi falan elemedi çeyrek final yapmadi partizanla Tottenham yedekleriyle bunlara sahiplerse digerleri ni dusunemiom saygilar. ..

Ben güzelce fikirlerimi söyledim
Töre 79 strength 86 drib 86 balance 80 vision olmali
1.96 lık atınç nukan a 70 balance çok dedim
Wesley Sneijder hala dribling veriliyor 81 drib 87 curve 87 fk
77 reaksiyon az bu adama
Neyse karar senin ama sadece şunu söleyecem
Allahtan bu 8taş juveyi falan elemedi çeyrek final yapmadi partizanla Tottenham yedekleriyle bunlara sahiplerse digerleri ni dusunemiom saygilar. ..

Bu arada Beşiktaş'tan sorumlu kişiyi fanatik bir Beşiktaşlı bakıyor. Biz ne kadar istesek de producerlar son kararı veriyor. Töre mesela bir ara 86 dribbling idi ama producer düşürdü.

Bu arada Beşiktaş'tan sorumlu kişiyi fanatik bir Beşiktaşlı bakıyor. Biz ne kadar istesek de producerlar son kararı veriyor. Töre mesela bir ara 86 dribbling idi ama producer düşürdü.

Eziklik işte 3 sene sonra gelince takimi abaniyor player ratinglere nyse biz zamaninda match dayde challange olarak Ea nin "Go for glory again Galatasaray" görduk juveyi eledikten sonra bunlar hikaye.

Geri
Üst Alt