FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

sgJ5ghL.jpg

4 adet 35k pack açtım, sonuncusu. :)
Senin kadar şanslı yoktur bu forumda FIFA oynayanlardan.

Legendary falan hiç gerçekçi olmamış.Akhisar'la mı oynuyorum Barcelona ile mi oynuyorum?Saçma sapan zorlaştırmışlar kasıntı yapmışlar.Professional-World Class iyidir.

Onlineda sadece bende mi sorun varsa yoksa genel bir sorun mu? FIFA serverlarına bağlanamıyorum bir türlü.

Şu ana kadar çıkardığım en iyi oyuncu if Bruyne adalet yok bu oyunda bida pack açanın :D

Bir maçta 15 tane gol pozisyonu kaçırıp yenilmek kadar berbat birşey olamaz herhalde. Script var mı oyunda çözemedim henüz ama bazı maç normalde giren toplar girmiyor. Var mı bu işin açıklaması? Talha Küllü

Bu oyunda önceki FIFA'lara göre savunma yapmak epey zahmetli. Özellikle rakiplerin %99'u RMA veya Barcelona'yı aldığı için kanatlarında Messi, Ronaldo, Neymar, Bale oluyor. Biraz da zzekilerse savunma yapmak imkansıza yakın.

Var mıdır bu savunmanın bir taktiği? Önceki FIFA'larda seasonda nadir yenilridim, yeni oyun çıkana kadar 15-20 mağlubietim olurdu max. Bunda alalı 2 hafta oldu şimdiden 27 mağlubiyetim var. 59 civarında da galiibiyetim var.

Ha bunu buraya yazacak kadar çaresiz duruma düşmemin sebebi son 10 maçtır kaybetmem.

Top çok fazla kalıyor rakipte, top çok zor çalabiliyorum. Anca rakip kaybederse.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt