FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

FifaWorld'u kapatmışlar.Keşke şöyle bir kere para veripte oynayabileceğimiz,sürekli güncellenecek bir oyun yapsalar.

PS4'te kapışmak isteyen varsa itina ile tokatlayabilirim. Ama yarın olabilir ancak. Kendine çok güvenmeyen gelmesin ama pls.

Yarına ekliyom işim falan çıkmazsa:ka21: Refik'i tokatlamaktan gına geldi amg.

Pc de bi geri dönüş yapayım dedim.Maşallah herkes hile kullanır olmuş.Messiler Neymarlar havada uçuyor. Coins satım alma dönemide bitti heralde.Artık coinsleri alan aldı zamanında.

Galatasaray büyük ihtimal 4.5 yıldız olacak şimdiden müjdeyi vereyim yeterki saçma sapan transfer yapmayalım.

5 tane 100k paketten bir tane mavi kartı bana çok gören ea sportsa selamlarımı iletiyor ve oyunu siliyorum

Konuyla alakasız olacak ama PES'te Madrid i alıyor arkadaş ronaldoya atılan ara paslarina çözüm bulacak yok mu varsa bi taktik uygulayayim barcayla oynuyorum ben

Konuyla alakasız olacak ama PES'te Madrid i alıyor arkadaş ronaldoya atılan ara paslarina çözüm bulacak yok mu varsa bi taktik uygulayayim barcayla oynuyorum ben

barca alma renktaş , psg al derim 4-4-2 diz aurier-luiz-silva-maxwell-lucas-cabaye-matiudi-lavezzi-ibra-cavani

luiz silva tutuyor pasları ama sağ analog + L1 ile ile ara pas atılmadan önce stoperlerden ronaldoya yakın olanı seçip geriye doğru kaçırırsan daha kolay alırlar topu , haritadan bakarak kolaylayabilirsin bunu

hücumda zaten cavani-ibra kısa duvar pasları ile rahat gol atarsın ibra tam bir camış

Fifa 16 ön satışa sunulmuş deyyolla? Aslı var mı?

Seasons'ta Div1'deyim şu anda ama 20 puan falan aldım title kazanamadım. Div1'de Real Madrid ve Barca'dan başka takımla karşılaşmadım neredeyse Juventus'la oynuyorum bende. Hepsinin de taktik aynı Ronaldo'yu uca koyup bütün maç L1+üçgen yapıyorlar. Böyle oyundan ne anlıyorlar onu da bilmiyorum. 5'li defans kurgusu hariç her türlü o ara pasını yiyeceksin kaçarı yok. Hatta 5'li de yine kaçırıyorsun adamı yine çok dikkat etmen gerek. Orta sahada kalabalık ama hücum yapmak zahmetli oluyor baya. Valla ultimate team'den kaçtım geldim seasons'a onda da division 1 ergen dolu yine. Ultimate team'de ki kadar değil tabi. Bi de 20-25 maç üst üste yenilmedim ben Juve ile benim defansı kafa topuna falan çıkaramıyordum bi ara. Sonra yenildim oyun rahatladı heralde o ara düzeldi yine. İnşallah 16 adam gibi olur yoksa ciddili tekrar Pes'e geçeceğim ben kendi adıma. Tamam grafik falan ok ta oynanışı ilk çıkan winning eleven'lardan beter Fifa'nın.

Seasonsda bir türlü 3 divisiondan yukarı gidemiyorum. Bazen öyle oyuncular çıkıyorki top vermiyorlar maç boyu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt