- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Serie a artı paulinho kartalisca var defans yaparken zorlanıyorum ama chiellini manolas agility düşük diye driblingci topculari tutamiyorlar
Ben genelde kontra ataktan yiyomBende Serie a artı paulinho kartalisca var defans yaparken zorlanıyorum ama chiellini manolas agility düşük diye driblingci topculari tutamiyorlar
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis ben div3teyim yanlış anlama daBen genelde kontra ataktan yiyom
Yerlesmis defansimi pek gecebilen olmadi
Benim div düsük ama
Bronz takimla anca div 5e girebildim
Millet ranking maclarina girmeden deli gibi kadro kasmis gercek parayla
Bugün müsait olursan birkac mac yapak belki bir faydam dokunur
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Senin bana faydan dokunur o vakitReis ben div3teyim yanlış anlama dambappelere karşı oynuyorum
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neco yeni xbox serisine ne diyorsun?Senin bana faydan dokunur o vakit
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Canavar gibi bir alet geliyor morukNeco yeni xbox serisine ne diyorsun?
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
laimer iyi adam . bellarabi de baya iyi. forvete cordobayi koy. saga alabiliyorsan Mukiele
GÜZEL KADRO. ERKEN ERİŞİM YAPIP KADRO MU KASTIN MAŞALLAH.Ekli dosyayı görüntüle 98037
takikm biraz degisti. 2. devre 4-2-2-2 yapip, portu yerine Inaki yi oyatiyorum. temiz herif . Alabilen Werneryi alsin. 27 mac 38 gol + 15 assist mi ne yapti xd
sonu satip aubameyang felan düsünmüyor degilim. direk 4-2-2-2 ye gecis
10h trial cikarken bi 100lük bastim. sansliydim biraz. webapp döneminde 50-100k yakin birsey trade yapmistimGÜZEL KADRO. ERKEN ERİŞİM YAPIP KADRO MU KASTIN MAŞALLAH.