FIFA 21 | Ana Konu (9.10)

Gamepass e geldi mi acaba? Aylardır bakmıyorum oyun moyun.

Bu sene fut çok kötü. Script olayının boku çıkmış oyun karar veriyor tamamen ne olacağına. O kararı değiştirecek kadar psikolojik olarak sağlam olmak ve iyi oynuyor olmak lazım. Aksi takdirde oyunun dayattıklarını izleyip kafayı yiyor insan sadece.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene fut çok kötü. Script olayının boku çıkmış oyun karar veriyor tamamen ne olacağına. O kararı değiştirecek kadar psikolojik olarak sağlam olmak ve iyi oynuyor olmak lazım. Aksi takdirde oyunun dayattıklarını izleyip kafayı yiyor insan sadece.

nedense bu sene daha cok gold1 yaptim. 9 haftanin 4ü galiba gold 1 diger kalani gold 2 olmali . sanirim gecen sene ki fifa 20 faciasindan sonra herseye hazirlikli oldum

nedense bu sene daha cok gold1 yaptim. 9 haftanin 4ü galiba gold 1 diger kalani gold 2 olmali . sanirim gecen sene ki fifa 20 faciasindan sonra herseye hazirlikli oldum
Oyun şu an oynanış olarak fifa 20 nin neredeyse aynısı. İlk başlarda oyun çok iyiydi daha hızlıydı bana daha uygundu. Oyun böyle yavaş olup geriye yaslanıp savunma yapmak gerekince hücumda sabırlı olmak gerekince ben oynayamıyorum.

Oyun şu an oynanış olarak fifa 20 nin neredeyse aynısı. İlk başlarda oyun çok iyiydi daha hızlıydı bana daha uygundu. Oyun böyle yavaş olup geriye yaslanıp savunma yapmak gerekince hücumda sabırlı olmak gerekince ben oynayamıyorum.

valla bana hic öyle gelmiyor. hele son patchden sonra ilk basindaki haline dönmüs gibi. sadece stepover + elastico downgrade yedi + autoblock biraz düstü.

Lobide'yim gençler,gelecek var mı?

Mendy, Varane, untr Gomes IF, untr Son IF ve Neymar var bir türlü takım kuramıyorum yardımcı olabilecek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 104425
Ayrıca Talisca, Paulinho, Alessandrini, Pogba, RTTF Felipe Anderson, UEL Kessie (84)gibi isimler var

Çok sağol bebeğim tamam da Martial'dan pek memnun değilim. Kim nerede oynayacak? Laudrup, Baby Hagi, Rush, Barnes, Kluivert veya Larsson da bir opsiyon.
Martial sol kanat bende
Rashford tabii kanat icin harcanir
Forvette kullanmak gerekir
Ama son kanatta nasil oynar bilmiyorum
Ben forvette oynatiyorum hep

Screenshot_20201213-145239_Samsung%20Internet.jpg

Ya da bunu kurcan
Sol kanat martial sag kanat lucas
Forvet neymar ve son

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Paulinho end game b2b Sissoko shadow yapıp Paulinho Catalyst verip daha ofansif kullanabilirim. Oscar'da çok iyi pasör tek dezavantaj 3 wf ve hızı
Wf bu sene o kadar önemli degil
Benim martial bile sol ayagi ile cok iyi vuruyor toplara
3 wf

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt