- 2 Nisan 2012
- 40.208
- 19.875
- 2.548
Gamepass e geldi mi acaba? Aylardır bakmıyorum oyun moyun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nedense bu sene daha cok gold1 yaptim. 9 haftanin 4ü galiba gold 1 diger kalani gold 2 olmali . sanirim gecen sene ki fifa 20 faciasindan sonra herseye hazirlikli oldumBu sene fut çok kötü. Script olayının boku çıkmış oyun karar veriyor tamamen ne olacağına. O kararı değiştirecek kadar psikolojik olarak sağlam olmak ve iyi oynuyor olmak lazım. Aksi takdirde oyunun dayattıklarını izleyip kafayı yiyor insan sadece.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun şu an oynanış olarak fifa 20 nin neredeyse aynısı. İlk başlarda oyun çok iyiydi daha hızlıydı bana daha uygundu. Oyun böyle yavaş olup geriye yaslanıp savunma yapmak gerekince hücumda sabırlı olmak gerekince ben oynayamıyorum.nedense bu sene daha cok gold1 yaptim. 9 haftanin 4ü galiba gold 1 diger kalani gold 2 olmali . sanirim gecen sene ki fifa 20 faciasindan sonra herseye hazirlikli oldum
valla bana hic öyle gelmiyor. hele son patchden sonra ilk basindaki haline dönmüs gibi. sadece stepover + elastico downgrade yedi + autoblock biraz düstü.Oyun şu an oynanış olarak fifa 20 nin neredeyse aynısı. İlk başlarda oyun çok iyiydi daha hızlıydı bana daha uygundu. Oyun böyle yavaş olup geriye yaslanıp savunma yapmak gerekince hücumda sabırlı olmak gerekince ben oynayamıyorum.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekliyorum reis hazır olSelamınaleyküm Xbox oynayanlar Basarkaan ekleyin de ortak yapalım
Ekliyorum reis hazır ol
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mendy, Varane, untr Gomes IF, untr Son IF ve Neymar var bir türlü takım kuramıyorum yardımcı olabilecek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 104425
Ayrıca Talisca, Paulinho, Alessandrini, Pogba, RTTF Felipe Anderson, UEL Kessie (84)gibi isimler var
Çok sağol bebeğim tamam da Martial'dan pek memnun değilim. Kim nerede oynayacak? Laudrup, Baby Hagi, Rush, Barnes, Kluivert veya Larsson da bir opsiyon.Ekli dosyayı görüntüle 104427
Buyur canim benim
Rashford yerine bruno fernandes de olur
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Martial sol kanat bendeÇok sağol bebeğim tamam da Martial'dan pek memnun değilim. Kim nerede oynayacak? Laudrup, Baby Hagi, Rush, Barnes, Kluivert veya Larsson da bir opsiyon.
Sahane olmus la
Paulinho end game b2b Sissoko shadow yapıp Paulinho Catalyst verip daha ofansif kullanabilirim. Oscar'da çok iyi pasör tek dezavantaj 3 wf ve hızıSahane olmus la
Bu kadro akar cidden
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Wf bu sene o kadar önemli degilPaulinho end game b2b Sissoko shadow yapıp Paulinho Catalyst verip daha ofansif kullanabilirim. Oscar'da çok iyi pasör tek dezavantaj 3 wf ve hızı