- 3 Haziran 2015
- 56.956
- 66.076
- 4.143
Aksam derken kaç gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tsi ile 18 e kadar okeyimAksam derken kaç gibi
Nası kanka pri sec olayı mıAlalım ortak
Aynen pri %60 sec %40ını ödüyorNası kanka pri sec olayı mı
Kanka ana psn hesaplarını kullanmamız sıkıntı olmaz mı o durumdaAynen pri %60 sec %40ını ödüyor
öyle olacak zaten, yeni hesap açıp ordan alınacak ya da benim bi nba19 hesabı var ordan alınır istersen onu da indirip oynarsınKanka ana psn hesaplarını kullanmamız sıkıntı olmaz mı o durumda
Millet kardeşlik için yeni hesap falan açıyor ya
Şimdi asıl mesele şu. Ps plus 1 tane alsak her hesabımızda kullanabiliyor muyuzöyle olacak zaten, yeni hesap açıp ordan alınacak ya da benim bi nba19 hesabı var ordan alınır istersen onu da indirip oynarsın
olmuyor bildigim kadariyla. ya da söyle yapman gerek. psplus olan hesabin main ps'i senin olmasi gerek. bir account kac tane makinada main olabiliyor bilmiyorum. primary account yapip denemeniz gerekŞimdi asıl mesele şu. Psn plus 1 tane alsak her hesabımızda kullanabiliyor muyuz
Malum ben cahilim bu konularda
Şimdi asıl mesele şu. Psn plus 1 tane alsak her hesabımızda kullanabiliyor muyuz
Malum ben cahilim bu konularda
Sorun olmaz diyorsan ok ben alırım sec hesap seni yaparız sende Pes var zaten. Haftasonu ya da yarın akşam konuşup netleştirelim.Senin psn plusun yok mu? Psn plus alacaksan kendi asıl kullandığın hesaptan al. Oyunu alalım diyorsan farklı bir hesaptan alacağız.
Aldığın psn plusı ana hesap olarak kullanacağın için her hesabında kullanırsın.
Ben psn plusı da ortak aldım mesela pri olarak her hesabımda kullanıyorum.
Harbiden bütün gün zamanim var yarin. Yapalim artik birseyler.hallledin be paranız var bugun (cuma) siftah yapalım
6da işten çıkıyoruz 6dan önce gelme ihtimalimiz zaten yok.hallledin be paranız var bugun (cuma) siftah yapalım
Su anda takiliyorum lakin akşam takilamam sanirim.