- 4 Ağustos 2009
- 90.733
- 71.899
- 5.188
Nabiyim benim adamda savunma yok ki. Yanından geçiyorlar hicbir şey yapamıyor.Lan herkesten çok ilerde kaldın maç boyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nabiyim benim adamda savunma yok ki. Yanından geçiyorlar hicbir şey yapamıyor.Lan herkesten çok ilerde kaldın maç boyu.
sag bek ya da sol bek onur
defansif orta saha: kerim- korkmaz
önlerinde: fiko seker murat
ilerde: musap
nerdesin oyundaiskelet böyle olmali dün çok iyidi böyle
Çikmam lazim ustadnerdesin oyunda
gelimiyo musunileride Musap ile degismeli Any oynariz sanirim ikimizde Gold 1 yaptik Bu sene. Elite olan varsa Any alsin
Yok misafir geldigelimiyo musun
öyle durumlarda oyuncu kartını degiştrseneNabiyim benim adamda savunma yok ki. Yanından geçiyorlar hicbir şey yapamıyor.
ileride Musap ile degismeli Any oynariz sanirim ikimizde Gold 1 yaptik Bu sene. Elite olan varsa Any alsin
Gercek kartı skilledik de yedekler kaldi. Sifirdan dun basladik bu karda zaman alacak bunlar.öyle durumlarda oyuncu kartını degiştrsene
back ıup kartlar yap onlara da skill ver
Gold 1 dedigin ultimate hafta sonu ligi 17 galibiyet miileride Musap ile degismeli Any oynariz sanirim ikimizde Gold 1 yaptik Bu sene. Elite olan varsa Any alsin
lan onlar birbirinden bagımsız.Gercek kartı skilledik de yedekler kaldi. Sifirdan dun basladik bu karda zaman alacak bunlar.
Guzel sistemmiş sevdim.lan onlar birbirinden bagımsız.
hepsnin puanları kendine