FIFA 22 Pro Clubs | GSCimbom eSpor

Şimdi kimin nerede oynayacağını oyuna erken girmesine göre mi belirliyosunuz?Buradan erken yazmasına göre mi belirliyorsunuz ? Anlamadım .
burda yoklama alınarak yapmak lazım. oyun saati belirleyip olanlar pozisyonları yazıp geride kalanlar da kalan pozisyonlara.

neeresi boş oraya geçme düzensiz ve kaotik durum olmaz

Saka bi yana headsetli yapsak daha iyi olur.

burda yoklama alınarak yapmak lazım. oyun saati belirleyip olanlar pozisyonları yazıp geride kalanlar da kalan pozisyonlara.

Bence de oyun saatlerini önceden netleştirirsek ve saat gelmeden 10-15 dakika önceden site üzerinden pozisyon belirlersek en güzeli olacak .

ben 20 gibi girebilirim 1,30 saatligine

Bence sayıda problem var, herkes ilerde oynamak isteyip defansı sallamama durumu olacaksa boku çıkar.

O yüzden mevkiler olabildiğince az değişken olmalı.

Bence sayıda problem var, herkes ilerde oynamak isteyip defansı sallamama durumu olacaksa boku çıkar.

O yüzden mevkiler olabildiğince az değişken olmalı.
yani bence de ama şişme var.
bek seçmemiş de gerekicek.

ben millet alınıp sıkılmasın die net konşmak istemiyorm

Headset sart özellikle DOSlarin kimin ileri çikip kimin geride kalacagini anlasmak için çok önemli. Iki DOS ayni anda Prese gidiyoruz orta saha açiliyor böyle.
hem öyle hem de herkesin alternatif pozisyonları için skilleri vermesi ve hazır olması gerekiyor.
lobbydeyken pozisyon degiştirebilirsiniz

hem öyle hem de herkesin alternatif pozisyonları için skilleri vermesi ve hazır olması gerekiyor.
lobbydeyken pozisyon degiştirebilirsiniz
hak veriyorum ‚Ben Defans oynamam‘ diyenler de olmamali. Hepimiz her pozisyon için hazirlikli olalim. Mesela stoper olarak 5 maç arka arkaya oynamak çok sikici olabiliyor. Rotasyon da önemli tadi kaçmamasi için

yani bence de ama şişme var.
bek seçmemiş de gerekicek.

ben millet alınıp sıkılmasın die net konşmak istemiyorm
Alınıp sıkılacak bir şey yok, ben kuralları belirlerim.

Formaları da toparladık; hem daha dengeli takım olursa ilerlemek de daha hızlı olur.

Alınıp sıkılacak bir şey yok, ben kuralları belirlerim.

Formaları da toparladık; hem daha dengeli takım olursa ilerlemek de daha hızlı olur.
yukarda yazdım kodroyu.
onun dışında küçk düzen içinde degişiklikler olr

ve mikrafon işlerini halletmemiz lazım

Bos zamanlarinizda Random maçlari yapmayi unutmayin. Böylece de skill yapabilirsiniz

25 mac 17 gol 3 assist yapmisim eh iste

Hatta yeni önerim var . Aramızda mini lig düzenleyelim ( hem de zevkli olur ya da turnuva ) sıralamadaki yerimize göre kalan yerlerden seçelim bence gayet adil olur . Bu lige katılmayıp sonradan gelen de kalan yerlere yerleşir ?

Geri
Üst Alt