FIFA 22 Pro Clubs | GSCimbom eSpor

Hatta yeni önerim var . Aramızda mini lig düzenleyelim ( hem de zevkli olur ya da turnuva ) sıralamadaki yerimize göre kalan yerlerden seçelim bence gayet adil olur . Bu lige katılmayıp sonradan gelen de kalan yerlere yerleşir ?
bireysel adamını kontrol etmenle, takım kontrolü arasında oynanış ve dinamik farkı çok.

Tamam bence de fakat daha adil bir önerin var mı ?
yani bahsettim. öncelik ve oyun tarzı olarak kadroyu yaptım. oyunu bilen adamları daha kritik yerelere koydum. ki bu oluşumun oluşmasına ugraşırken en başından destek veren insanların belli bir önceligi de oluyor.

yani bahsettim. öncelik ve oyun tarzı olarak kadroyu yaptım. oyunu bilen adamları daha kritik yerelere koydum. ki bu oluşumun oluşmasına ugraşırken en başından destek veren insanların belli bir önceligi de oluyor.
İlk yazanlardan ve katılanlardandım kendi adıma birinci sayfadayım . Ben genelde ofansif yerde de oynadım sorunum yok fakat adil olmasına uğraşıyorum top benim takımları ben kuracağım mantığı olması bence güzel değil . Ya konuya ilk yazıp takıma ilk girene göre olsun ya aramızda maçlar yapalım ki ben de kaybedebilirim sonuçta ona göre olsun ya da her gün önce gelene göre olsun . Bilemiyorum daha adil bir çözüm olursa daha güzel olacak bence .

İlk yazanlardan ve katılanlardandım kendi adıma birinci sayfadayım . Ben genelde ofansif yerde de oynadım sorunum yok fakat adil olmasına uğraşıyorum top benim takımları ben kuracağım mantığı olması bence güzel değil . Ya konuya ilk yazıp takıma ilk girene göre olsun ya aramızda maçlar yapalım ki ben de kaybedebilirim sonuçta ona göre olsun ya da her gün önce gelene göre olsun . Bilemiyorum daha adil bir çözüm olursa daha güzel olacak bence .
tamam ilk üyelerdenmişsin. kusura bakma. sol kanat koyabiliriz. ronaldinho daha bek ve dönüşümlü olur.

adil olmaz benim için oyun bende 7 aydır varsa 6ayı ben pro oynadım.
öncelikler de belli olmalı burda konuşarak da her toplanma öncesi daha sıkıntı olur oyun. gene maçtan ve andan ana dönüşülür.

tamam ilk üyelerdenmişsin. kusura bakma. sol kanat koyabiliriz. ronaldinho daha bek ve dönüşümlü olur.

adil olmaz benim için oyun bende 7 aydır varsa 6ayı ben pro oynadım.
öncelikler de belli olmalı burda konuşarak da her toplanma öncesi daha sıkıntı olur oyun. gene maçtan ve andan ana dönüşülür.
Yok benim anlamadığım kısım sonradan gelmiş muamelesi görmekti devamlı :D sorun değil sadece isteğim herkes için adil olsundu . Sadece kural ilk gelene ilk yazana göreyse mesela ona göre belirleyelim öyleyse maçtan maça değişmesin anlatmak istediğim bir kural olsun ve ona uyulsun devamlı sorun çıkmasın oyunumuz da çok bozuluyor bugün düne göre çok daha kötü oynadık mesela skorlardan bağımsız .

Yok benim anlamadığım kısım sonradan gelmiş muamelesi görmekti devamlı :D sorun değil sadece isteğim herkes için adil olsundu . Sadece kural ilk gelene ilk yazana göreyse mesela ona göre belirleyelim öyleyse maçtan maça değişmesin anlatmak istediğim bir kural olsun ve ona uyulsun devamlı sorun çıkmasın oyunumuz da çok bozuluyor bugün düne göre çok daha kötü oynadık mesela skorlardan bağımsız .
yani ne kadar adaletli olunursa bi yerden defo vericek o yüzden belli kurallar gerekio ilk gelenlerin önceligi anlamında zaten kadaroyu da ona göre yaptım ve korkmaz ve sen oyunu bildiginiz için daha pozisyonlarınızı koymuştum. nyse maçtan maça halledilir

Bu arada şunu da söyleyeyim normalde zaten 4-5 kişi vardık ve foruma da açalım dedik daha o 4-5 kişi tamamlanmadı ve sayı çok arttı bir anda.

Amaç zevk almak ve takımca hareket etmek o yüzden ego yapanları takımdan göndericem şimdiden belirtiyorum, bugünkü gibi 2 saat mevki kavgası yaparsak sonumuz yaş.

Yunus kimse kırılmasın diye uğraştı ben de karışmadım ama böyle gitmeyeceği belli.

Alternatif olarak 2 takıma ayrılmayı da değerlendirebiliriz. Çok giren olduğunda ayrılırız bu şekilde.

maç sonrası giricek var mı

Geri
Üst Alt